У Великому Березному не виділили землю ветеранам – депутати не прийшли на засідання ради (ВІДЕО)

На черговому засіданні Великоберезнянської селищної ради 3 жовтня найбільшого резонансу набрало земельне питання. Суперечки виникли щодо отримання наділів для будівництва учасниками бойових дій на сході України.

У Великому Березному не виділили землю ветеранам – депутати не прийшли на засідання ради (ВІДЕО)

3 жовтня у Великому Березному була запланована сесія селищної ради. Серед найважливіших питань було і земельне. Заяви від громадян написані на земельну ділянку, яка не передбачена для видання ділянок для індивідуального житлового будівництва. Це – землі сільськогосподарського призначення. Проте це не єдина причина такого стану справ.

На засідання сесії прийшли і чоловіки, які хочуть отримати ці землю під приватні забудови. Проте обговорити це питання з обранцями їм не вдалося, оскільки на сесію не з’явилася необхідна кількість депутатів. Засідання вирішили відкласти

Тож вже на позачерговій сесії буде розглянуто питання про бюджет селища, а земельні питання вирішуватимуть на наступній плановій сесії.

ТРК "Мукачево" (М-студіо), Закарпаття онлайн.ЗМІ Закарпаття
05 жовтня 2019р.

Теги: ветерани, земля, депутати

Коментарі

Комент Симочка 2019-10-10 / 00:43:26
цікавий коментар знайдено симочко проти кирлика:-): чистий, доведений конфлікт інтересів. тобто корупція, тут не можна двояко тлумачити, не знаю, чого чекає прокурор. він же має вищу юридичну освіту. вже давно повинен був скласти протокол про корупці. Тобто симочко вася вказує прокурору на себе? Пане прокурор може зацікавитися? Коли вася симочко був головою адміністрації то можна згадати і про корупіію! Робота брата шелемона і сестри тодікаш три роки пліч о пліч. один перший заступник голови. друга незаконно призначений начальник управління. бо переводити не мали права, а конкурс не обявляли!!! 2. відділи переводять у 2018 р. на фоп симочко кошти за канцтовари. підписує розподіл не голова? 3.де дрова лікпрні? чому симочко на возику прицепику привозив дрова? а в лікарні тепла небуло?! А використання грошей на ремонт дитячого відділення? чому воно не відремонтоаано.4. в котрій рда нарисована посада для каменцової віти - заступник начальника управління, начальник відділу, головний бухгалтер. 5. чому спортивна площадка так довго строїться? де майданчик? стільки грошей вбухали, а всі гроші йшли в освіту. а лікарі і медсестри були без зарплати. а коли медики сиділи без заплати а гроші дали на ремонт спортзалу в школі. і це додаткові. Бецаня була дуже проти. і де опинилася?
ось так!!! 6.може кирлик поцікавитися як кошти йшли прямо на рахунок спілки ато із собеза. у спілки є бухгалтер? а ще краще подивитися звіт про виконання програми ато.
цікаво хлопці що колись ви були дуже разом. але коли інтереси розходяться, то кричите і зливаєте один одного. всі кричать КОРУПЦІя!!!
І це хлопці говорять як велике досягнення! медики мали зарплату по алфавіту получати а другі стройками занималися. Обідно що це всьо треба розгрібати Кірику. Але він таке г.но приняв. І помалі розгрібає!!!

віто 2019-10-08 / 23:56:44
Депутати молодці же не прийшли. они бульше пудтримали Кирлика. А кому не вуділили із ветерану? Павлову Зубачу всім браттям і сестрам Антолика Ладанійовому шовгору? Туй получається класна тема. Міша Ігнатей а ти в курсі? Ти ше не покапчав? Там нич лічного таи лем бізнес. А депутати лохи. У них три класи четвертий коридор:-). Найшли інтересну ділянку. 20 року її нихто не відів. от лем тепер найшли?! А людей де скоро будуть ховати?! У центрі пуд сільрадов!??
Вибори вибори. Вибері меня.

Мішко до свідомого жителя 2019-10-07 / 20:02:34
Йой як ти ня напудив із своїми писульками.

.юра 2019-10-07 / 19:54:49
шо тут коментувати пух у фб рішив на слизу вдарити пух неприкривайся НАСТОЯЩИМИ ВОЇНАМИ АТО перед ними всі готові на коліна стати але не перед тобов в тебе нема нич сятого ти ліпше всім розкаж як ти маму гамселив кіть цігеритлі некукпила і совітуву тим родичам дітий яких ттіпа воспитує пух непускай своїх дітий з тим чоловіком доки нич ненатворив бо вун ничому доброму негоден никого навчити

До Юрка 2019-10-07 / 17:53:29
Точно Юрку кажеш тут селищна рада абсолютна права туту земельну ділянку треба використати для власних суспільних потреб Кирлика тай няй газдує собі. Бо мало сигінь має тих ділянок і у термачуві і у центрі Березного де була стара прокуратура і на свою дівку і жону гектари понаберав, най собі газдує. А мо прихудчі як Кирлик любить казаті розбіжемеся абизьме йому немішали. Хоть вун і сам прихудчий із Буківцьової.

Юрій 2019-10-07 / 11:23:00
Ніхто ніким і нічим в Березному не командує і не буде - немає у них ні розуму, ні освіти,ні практичного досвіду ні в якій сфері діяльності (окрім кримінальної).Це в їх хворобливих головах склалося таке враження, що вони щось значать, а по суті -нуль! І землю вони не отримають там де захотілося.Це остання ділянка в Березному ,яку потрібно використати для суспільних потреб.Тут селищна рада абсолютно права. Та і Закон передбачає тільки право на першочергове виділення земельних ділянок ,а не обов"язковість.Так от будуть першими в черзі.

Весь Березний 2019-10-07 / 09:46:47
Дожилизьмеся. Всіка прихудча невчена злочинна бидлота командує як нам у Березному жити. Павлов посади ділить в автодорі, Пугінський зимлю. То позор. Гнати їх треба вудти.

івановчик 2019-10-07 / 09:25:18
Ще Пух най розкаже як отжав про себе задаремно машину, як на заправці отримує без гроши бензин бо їх нагнув раком.

івановчик 2019-10-07 / 09:20:56
цікаво за Ігнатея, всеж таки ДЕПУТАТ, член земельної комісії

Свідомий житель 2019-10-06 / 14:58:55

Коли апаратку Вася Симочко закриє ви патріоти великі?
Коли Павлов понесе покарання? Октавія згоріла кажете?
Коли Поправка відповість за вкрадені з бюджета гроші на бензин під час його головування?
Коли Ладані відповість за хабарі у відділі освіти?
Кожне місце вчителя оплачується!?
Коли ти Пугінський відповість за розкрадання земель масива і фішкування,допровод нелегалів в Європу?
Коли ви вже почнете жити по новому як і обіцяли людям?

Продовжити за Ігнатея? Мастяка? Пінчія? І.т.д всі прізвища написати?

Стрига́ль 2019-10-06 / 14:47:29
Вам може любитися або нелюбитися Пугінський, але вун у никого з вас нич не вкрав.
А Кирлик краде каждий динь у каждого, піздить на всьому.
Але ви вівці обкрадені то не поймете, будете стояти на убогуй автобуснуй остановці де Кирлик з Базюком 50 000грн поділив, і восхваляти царя. Нато ви і вівці бо мекати радо пастухові.
Вас обкрадавуть, ви мекаєте.

Ти сам чмошник 2019-10-06 / 13:03:23
Та хто би ся з вами дебілами заходив

До чмошнику 2019-10-06 / 12:50:41
Коли вовки мовчать, шакальня тявкать.
Ви анонімні обсоси, такими жиєте такими трусливімі і здохнете.
Хто недає пудойти на Березному і комусь в очі шось повісти? Боітеся )
Чмошники.

До Пуха і К 2019-10-06 / 12:27:23
Хтось тут написав, що багато гуна в коментарі вилито. Але що ще можна написати про Пугінського, безтолкове життя якого складається лише з саме гуна. Пугінський навісив на себе ярлик "Героя", але цілий Березний пам'ятає, героєм яких бридких історії є Пугінський. Пух, тебе ніхто не підтримує, крім кучки нікчемних маргіналів, таких як і ти.

А при Кирликові Березний стає красивим і комфортним.

А ти, Пух, що корисного зробив у своєму житті? Заткайся і не мішай людям працювати. Ти всім бридкий.

Упс 2019-10-05 / 22:32:04
Дати му фундош на таборі,і коня між ноги най захищає березний от циган

Махно 2019-10-05 / 21:15:57
Представники влади за котру проголосувало майже три чверті громадян України чітко висловилися на рахунок відмови від надання пільг учасникам АТО оскільки вони отримували гроші за свої послуги державі і нічим іншим не відрізняються від других громадян України. Виходячи з цієї концепції Великоберезнянська селищна рада прийняла вірне рішення відмовити у позачерговому наданні земельних ділянок.

Кирлик 2019-10-05 / 21:13:57
Ладані мій опонент на виборах голови Великоберезнянської ОТГ, тому я разом із жителем Березного висвітлемо всю його діяльність в розкраданні державних коштів. Я якщо краду то меньшими масштабами, але часто, а він великими і зразу. Тому демайТЕ кого вам вибирати мене чи його?

Юрій 2019-10-05 / 21:11:20
Хто там хоче участок під будівництво?Ота стрижена гопота,що "тимчасово"(читай-ніколи) ніде не працює,не платить податки і відповідно не має жодних доходів.Так,за які кошти хочете вести будівництво?А Пугінський вже отримав дві ділянки для садівництва та ведення ОСГ.І,що,де вони?Продав ?!Радив би голові селища:виділіть Пугінському ,як самому "достойному", участок в межах селища десь в урочищі Урля по вулиці Партизанській чи Зеленій.Все по закону,нічого особистого.

Українець 2019-10-05 / 21:02:47
ЖИТЕЛЬ БЕРЕЗНОГО ТИ МОЛОДЕЦЬ.Всьо по поличках розкладуєш.І треба в законній формі,і люди приєднаються.Я за .І буде справедливість.

Прокурор 2019-10-05 / 20:15:08
Березний у всій красі...зато так і жиєте

/ 7Освітяни Керецьківської громади також висловили недовіру її очільнику Михайлу Мушці
Упродовж минулого року тільки на ділянці Мукачівського прикордонного загону оголосили 63 підозри переправникам ухилянтів
/ 2Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
В Ужгородському замку "камерно" виставили "Художню спадщину Імре Ревеса на Закарпатті"
/ 2На Закарпатті триває конкурс стартапів
На Закарпатті влітку зафіксували 1 випадок кору
В Ужгороді пройшов благодійний волонтерський Кремзлик фест
На Закарпатті пройшли конгресові слухання
/ 3В Ужгороді з'явилася чергова мініскультурка – Русалка
Спортсмен з Мукачева став бронзовим призером чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА
У Тячеві "змагально" закрили тенісний сезон
Середньовічний фестиваль провели у Хусті
На Закарпатті прикордонники використовують для повітряної розідки пілотовану техніку та дрони
/ 1Буккросинги сервісних центрів МВС на Закарпатті поповнились новими підбірками книг
/ 2У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з полеглим у війні Василем Іваньом
На Закарпатті реалізовують проєкт "Віднова:UA"
12 будиночків на 48 осіб: модульне містечко презентували у Середньому на Ужгородщині
В Ужгороді медики на конференції ділилися досвідом у лікуванні епілепсії
/ 1Господині в закарпатському селі готують голубці для захисників на передовій
/ 2Найбльше шкіл запланували останній дзвоник на Закарпатті на 7-8 червня
/ 1Виставку традиційного народного одягу Луганщини "Евакуйована колекція" представили в Іршаві
У Мукачеві релоковане підприємство з Харкова виробляє сирні снеки
/ 2На Закарпатті 80-річна жінка здала теоретичний іспит з ПДР і тепер вчиться водінню
Зустріч із закарпатськими родинами пропавших безвісти та полонених організували в Ужгороді
/ 3У Ракошині на Мукачівщині демонтували пам'ятник радянському солдату
» Всі записи