У Пацканьові на Ужгородщині селяни перекрили рух лісовозам (ВІДЕО)

Проти проїзду лісовозів. Активісти села Пацканьово на Ужгородщині влаштували протест прямо на дорозі, якою великогабаритні автівки везуть зрубаний ліс.

У Пацканьові на Ужгородщині селяни перекрили рух лісовозам (ВІДЕО)

Місцеві кажуть, їх дороги руйнуються, будинки тріщать. Тим часом, у лісництві запевняють, вже незабаром лісовози будуть їздити об'їзною дорогою.

ТРК "Мукачево" (М-студіо), Закарпаття онлайн.ЗМІ Закарпаття
15 березня 2017р.

Теги: Пацканьово, лісовоз, протест

Коментарі

Галині 2017-03-19 / 12:13:19
Так подзвони, для чого номери написала????

ГАЛИНА 2017-03-17 / 11:55:39
ха-ха...як голосно, вірніше-голослівно! Спробуйте "подіяти"-зверніться в "органи",- неодноразово звертались в ці органи, але на жаль в наш час це не призводить до результатів. Я не маю на увазі що треба все розкрадати,треба діяти! а не критикувати перед телевізором Порошенка,чи читаючи таку новину цих хлопців...я підтримую будь які ініціативи...всі б дотримувались закону (ті ж сади і кар"єр)якби він поширювався і відображався не лише на них!!! і там взагалі то є Голова с.р.- він має хочаб юридичний статус для впливу у законному полі...а хлопці як знали так і виступили(мабуть без його підтримки)! (0312) 63-08-35 — гаряча лінія Закарпатської обласної прокуратури
(0312) 69-51-44 — приймальня МВС України у Закарпатській області
(0312) 61-31-00 — гаряча лінія СБУ в Закарпатській області

для Галини від не вірю 2017-03-16 / 22:37:26
Я теж не боюся себе назвати,лиш,навідміну від решти активістів вважаю,що краще робити а не шуміти.І дивлюся на речі тверезо.Захищаєте усіх тут,дивна логіка якась - красти камінь можна, то ж нічиє,сад красти можна, то ж колгоспу,а значить нічиє!!!Роботи нема,тому крадуть? Принципів моральних нема,самим не гидко???Для рішення таких конфліктів є компетентні органи до яких необхідно звертатися, а не шуміти безтолку!!!!

ГАЛИНА 2017-03-16 / 13:34:14
я ,НЕ БОЮСЬ НАЗВАТИ СЬ ВЛАСНИМ ІМЕНЕМ,-ОТОЖ БЕРУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА СКАЗАНЕ...А ці "село" "не вірю"ітд...ви плутаєте все в один клубок!! хлопці мають право на помилки...як і всі люди!! ви хоч поїдьте в той карєр і попробуйте підняти пару камінців-"позабивайте баблм свої кармани"--вхіт вільний!-(ходила знаю!!!)-кармани грошима не забиті-бо це важка фізична праця!!! там є власники карєру які недотримуючить жодних норм з прикриванням вивозили той камінь, а сільським людям більше нічим занятись вони виживають...Чи по вашому якби там все було законно оформлено там відмовились би працювати??? друга тема-сади. Офіційно це землі "Червоної зірки"-не розпайовані землі,-одне з небагатьох сіл,де повний безпорядок в цьому плані.Хто по вашому має доглядати чи обробляти ці сади...які сьогодні-завтра просто відберуть(бажаючі можуть піти попробувати і яблука позберати у мішки- ще не так розбагатієте)...і будете такі "багаті" як ці селяни!!! вважаю що критикувати має право лише той,-хто може запропонувати альтернативу і сприяти в подальшому вирішенню проблем(хоча б юридичною консультацією)

для "не вірю" 2017-03-16 / 13:17:59
Звісно це не високоосвідчена інтелігенція,- а прості "сільські хлопи" Ви якщо такі розумні і впевнені що якийсь з компетентних органів захистить ліс (весь Маковицький хребет, який страждає від цього лже-лісничества)-будь ласка дійте!!! питання у ваших там живущих батьків є літом вода- джерельна чиста "самотічна з лісних джерел",- якщо ще є то йдіть напийтесь БО дУЖЕ СКОРО небуде!!! а цей дзвінок журналістів взагалі обурює!!(звісно що бреше, а показали ніби аргумент.навіть з відео дидно які це здорові дерева. А якщо селяни собі підуть нарубати дрова для власних потреб,то це не розкрадання!!! ці проблеми аукнуться ще всьому Ужгородському краю не лише Пацканьові...лише підозру цим чудесночистим лісникам пред"являть,коли почнуться наслідкові проблеми і "лисіни" на айрофотознімках...Ще раз повторюсь: ЯКЩО ХТОСЬ ЗНАЄ КРАЩЕ БОРОТИСЬ З ГАНЕБНОЮ ТОТАЛЬНОЮ ВИРУБКОЮ ЛІСУ,-селяни як Пацканьова так і інших сіл підтримають ініціативи!!!

не вірю 2017-03-15 / 19:33:27
Не хочу, щоб аудиторія,яка цікавиться цим питанням, сприймала купку зацікавлених і геть недалеких людей, як голос Пацканівської громади!!Всім болить серце за ліс,і за майбутнє наше покоління, але те що ви побачили у сюжеті - дурь,яку наші активісти сприймають як подвиг!!!! Не ведіться на клоунів Пацканівського імпровізованого театру!!!!

не вірю 2017-03-15 / 19:26:07
Знаю цих людей, які активізувались,бо родом з Пацканьова,і буваю там у батьків! Не вірю,бо знаю чому "активістам " це.треба! Люди,які обкрадають своє село роками,а коли дорогу перейшли то іі перекривають,недостойсні вашої уваги,шановні панови коментаторі!!!!я не підтримую жодну сторону конфлікту!!!Для вирішення ситуації є правові методи!!!Смішно до сліз із цих "патріотів" села,які розбазарювали його роками :і камінь,і сади,і все що не так лежить, а значить - нічиє!!!!

до не вірю 2017-03-15 / 19:16:57
про що ви говорите?! Про яких районних депутатів?! У Тур'я - Поляні на Перечинщині, саме районний депутат п. Іван Лоскій вже 4-й рік підряд ріже ліс, лісовози по 3 на день дуннять селом, та ще й в придачу фура яка возить дрова за кордон, це вони депутати руки гріють на лісі, пішли в депутати щоб нажитися, везе лісовоз той ліс а на лісі 3-4 бірки і все

не вірю 2017-03-15 / 16:59:35
А де громада села?де.районні депутати? Це дурниці, а не знак протесту!!!коли люди шукають твій номер , бо їм треба журналістів,а просто на вулиці не вітаються. Сорі,хлопці, у такому бруді брати участь не хочеться!!!! Де були ваші протести,коли у кар'єрі загинув ваш товариш????отож бо...пора задуматись

Захисник лісу 2017-03-15 / 15:54:30
На рахунок кар'єру і яблук - вірно. Але тепер справа торкається не лише дороги, а й того лісу, якого скоро не стане. Таким лісогосподарюванням до чого ми дійдемо???? З водою у нас дійсно проблеми завжди, а чим більше вирубується ліс - тим ще більше ми страждатимемо. Рівень води паде не лише криницях, а й в колодязях. Минулого літа вже впало на 1,5-2 метри в колодязі. Якраз десь рік назад і почалася активна вирубка. Та скільки ж можна рубати??? Де таке чувано, щоб були такі суцільні рубки?

А хлопці молодці, що вийшли на протест. Всі давно шумлять, а організатора нема. А тут - дорогу пепекрили, цілу ніч там просиділи. Хвалю за це! Тільки легко здалися, нажаль... Не можна так все залишити!

село 2017-03-15 / 15:46:09
Всі проблеми лише у тому, що цим активістам не дають робити свавілля у лісі і заробляти на цьому. Чого вони не сказали як вирізали всі сади, толоки і нагріли на цьому руки. Теж саме із карєром вся риба у річці вимерла, поьріскали хати за дороги взагалі мовчу коли почали видобувати каміння без жодного на те дозволу та возити вночі каміонами, а ці так звані активвсти робили незаконно у карєрі набиваючи кармани грошима. Таких активістів можуть лише такі як вони.

ужгородець 2017-03-15 / 15:31:14
Підтримую хлопців!

Не вірю 2017-03-15 / 14:30:25
Це не терпець урвався,це тим активістам заробляти в лісі не дають!Коли ці активісти з кар'єру камінь фурами возили,і Вася яблука фурами восени, то не перекривав дорогу!не дорогу їм треба і не село!!!!!фу,активісти,противно аж..

Степан Крук 2017-03-15 / 14:20:57
Тримайтеся, хлопці! Все вірно робите. Щоб ваші діти згодом не казали: "Ой смереко, чом ростеш ти так далеко..". Громада, то є великий чоловік!

Андрій 2017-03-15 / 14:07:57
Ще вартувало б того попа московського агента накопкати в єдно місце за пропаганду "русского мира" та поки церкву і землю не переоформив на Гундяєва.

ужгородець 2017-03-15 / 12:37:32
Ці дороги є комунальною власністю громади с. Пацьконьово і за проїзд великотонажних лісовозів Держлісгоп повинен плати досить велкі гроші .Треба усього прийняти рішення сільської ради врахувати шкоду та збитки.

Дід Микола 2017-03-15 / 11:15:58
терористи пробралися на Закарпаття і заважають торговим партнерам парашенка обмінюватися товарами з нашими людьми в лугандоні. Всі є шатунами і путінськими агентами, негайно всіх пересаджати за антидержавну діяльність.

Захисник лісу 2017-03-15 / 10:14:05
Одна бірка 2 грн? А один кубометр ділової деревини бука скільки коштує? А якщо бірки нема, то і в документах цих кубометрів нема.

до Захисник Лісу 2017-03-15 / 09:54:47
вони так економлять, бо одна бірка 2 грн коштує

Бренд 2017-03-15 / 09:49:34
Молодці люди! Крим просрали, тепер ще хочуть знищити і наші карпатські ліси.

/ 7Освітяни Керецьківської громади також висловили недовіру її очільнику Михайлу Мушці
Упродовж минулого року тільки на ділянці Мукачівського прикордонного загону оголосили 63 підозри переправникам ухилянтів
/ 2Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
В Ужгородському замку "камерно" виставили "Художню спадщину Імре Ревеса на Закарпатті"
/ 2На Закарпатті триває конкурс стартапів
На Закарпатті влітку зафіксували 1 випадок кору
В Ужгороді пройшов благодійний волонтерський Кремзлик фест
На Закарпатті пройшли конгресові слухання
/ 3В Ужгороді з'явилася чергова мініскультурка – Русалка
Спортсмен з Мукачева став бронзовим призером чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА
У Тячеві "змагально" закрили тенісний сезон
Середньовічний фестиваль провели у Хусті
На Закарпатті прикордонники використовують для повітряної розідки пілотовану техніку та дрони
/ 1Буккросинги сервісних центрів МВС на Закарпатті поповнились новими підбірками книг
/ 2У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з полеглим у війні Василем Іваньом
На Закарпатті реалізовують проєкт "Віднова:UA"
12 будиночків на 48 осіб: модульне містечко презентували у Середньому на Ужгородщині
В Ужгороді медики на конференції ділилися досвідом у лікуванні епілепсії
/ 1Господині в закарпатському селі готують голубці для захисників на передовій
/ 2Найбльше шкіл запланували останній дзвоник на Закарпатті на 7-8 червня
/ 1Виставку традиційного народного одягу Луганщини "Евакуйована колекція" представили в Іршаві
У Мукачеві релоковане підприємство з Харкова виробляє сирні снеки
/ 2На Закарпатті 80-річна жінка здала теоретичний іспит з ПДР і тепер вчиться водінню
Зустріч із закарпатськими родинами пропавших безвісти та полонених організували в Ужгороді
/ 3У Ракошині на Мукачівщині демонтували пам'ятник радянському солдату
» Всі записи