Студенти УжНУ звинуватили викладача-батька в хабарництві, а сина - в сексуальних домаганнях (ВІДЕО)

Корупційні сімейні схеми діяли в Ужгородському національному університеті. Кілька студентів старших курсів провели анонімне анкетування серед медиків. Результати приголомшливі: у анкетах студенти звинуватили викладача у хабарництві, а його сина-педагога у непристойній поведінці та домаганнях. Відтак звернулися до декана із вимогою з'ясувати всі обставини.

Студенти УжНУ звинуватили викладача-батька в хабарництві, а сина - в сексуальних домаганнях (ВІДЕО)

Вчиш – не вчиш платиш. Студенти скаржаться: безкомпромісна ситуація, коли без грошей оцінки не ставлять нікому, за останній рік стала для частини викладачів догмою.

Аби вивести проблему із рівня чуток до фактів, провели анонімне опитування. Кажуть: кожна анкета – з іншим почерком, і відео, як їх заповнювали різні люди, – також є. А ще є звинувачення у хабарництві та ганебній поведінці викладачів. Кажуть: пропонували оцінки в обмін на інтимні розваги багатьом, щоправда, відкрито говорити дівчата про це не наважаться. Тим паче, що дехто таки погоджувався, опинившись за крок від відрахування.

Низку паперів збирались передати декану – аби ознайомився.  Олександр Болдижар натомість попросив активістів опрацювати анкети самостійно і разом з тим запропонував створити спільну ініціативну групу. А ще повідомив: знання студентів невдовзі перевірятимуть комп’ютерні програми.

Викладач медичного факультету Іван Васильович Грига за всю зустріч не промовив ні слова. Хоча саме його анкетовані назвали хабарником, а його сина-педагога – ласим до полунички.

Декан же швидко з делікатної теми повернув до успішності студентів. Наголосив: ініціативна група має займатись не лише викладачами, а здебільшого студентами. Активісти ж бачать основною проблемою факультету зовсім інше.

Звернення із описом вимог, серед яких детальна перевірка та реформування процедури оцінювання, таки вручили декану. Аналогічне – занесли до ректорату навчального закладу, тож скоро чекають на відповідну реакцію. 

ТРК "Мукачево" (М-студіо), Закарпаття онлайн.ЗМІ Закарпаття
26 березня 2014р.

Теги: хабар, секс, УжНУ

Коментарі

Правосуддя 2019-11-04 / 23:00:23


Хамство і перехід на особистості. Тут не помийниця. Коментуйте по суті публікації. Коментар видалено. Адмін


Мама 2018-05-14 / 22:14:04
Велике прохання до викладачів: не ганьбіть педагогічну еліту, не захаращуйте університет своїми ненаситними і неадекватними амбіціями. Дайте можливість українським студентам здобувати освіту в Україні, в рідному УЖну. сама закінчувала цей університет , біологічний факультет. Про хабарі і мови не було, про викладачів чудові спогади, світлі професійні люди, які любили нас, свою справу, піднімали престиж закладу. А тепер вчиться мій син. Мені сумно і страшно.

Аспірант 2014-04-08 / 20:47:52
Шо ви всі гоните на Болдіжара, хороша людина я коли поступав в аспірантуру на хірургію то пані Іванова запросила від мене 3000 доларів, якби така такса, тоді я пішов до Болдіжара і все йому розказав бо немав таких грошей, він мені сказав іди здавай іспити, і я здав всі іспити і вступив без копійки.

стоматолог 2014-04-01 / 16:47:38
Що ви до нього вцепилися вот мед фак то дійсно взяточне місце,роботии не маєте? Що на мед фак не пішли?

Стоматолог 2014-03-30 / 15:52:53
Тоже мені сексуальні домагання;) Ви вот про наш факультет напишіть Вот де храм розпусти

в курсі 2014-03-29 / 17:53:58
Болдижар нікого з хабарників не накаже, адже всі вони віддають йому великий процент

доктор 2014-03-29 / 13:20:10
А в Мукачево старых специалистов и вречей дерматологов в поликлинике разгоняют и заставлюят писать заявление !!! Ккуда будут ходить больные ? К главврачу домой наверное :)

ГРУНЬ 2014-03-28 / 22:57:09
Маю доручення усіх матерів-християнок. Вони уклінно просять викладачів не брати хабарі від їхніх дітей. Будуть за це дуже вдячні.
Від себе додам. В Мукачівському університеті до рук викладачів теж прилипають гроші.

СТУДЕНТУ МЕДИКУ 2014-03-28 / 17:56:49
Не шизди

Студент медик 2014-03-27 / 18:23:40
Чим дальше від початків введення ЗНО, на медичні спеціальності вступають не ті студенти, яким ця спеціальність би підійшла краще. Інтелект студентів медиків чим дальше тим він нижчій і викладачі в цьому не винні, студенти самі носять їм хабарі, а потім жалійуться що ті деруть з них!!!
В УЖНУ реально можна здати сесію без грошей і подарочків. Розумного студента ніхто не завалить!!!

Мама . 2014-03-27 / 18:07:05
Що ту говорити ! Беруть і беруть ! В ліцей плати , коледж плати , в унівеситет плати ! Ви подивіться , в яких будинках вони живуть . Питання , за які гроші ? ? ?

мама 2014-03-27 / 17:06:29
Хабарі вже почали брати вже і факультетах, де цього не було. Так, нова зав. кафедри міське будівництво на інженерно- технічному мало що особисто зрізала багато стипендій, ще й вимагає від студентів нові прінтери , комп'ютери, в першу чергу у 4 та 5 курсів.При старому зав.кафедри Хархалісі цього не було. Але разом з тим ніякої практики та практичних робіт зі студентами не проводяться.Одна теорія.

дикий кунь 2014-03-27 / 12:59:13
Болдежар сам хабарник!!!подивіться який в нього особняк з камерами, донька на крутій тачці катається

Мих.Мих. 2014-03-27 / 12:43:00
Нарешті, взялися за медицину! Всіх деканів геть! І Болдижара і Костенка і Дуло! Це все свита Ващука!

краянин 2014-03-27 / 11:45:52
Не УЖНУ а гоп-стоп!До чого довели навчальний заклад викладачі-злочинці!Кінчиться тим ,що з метою економії держбюджету ліквідують нехрен УжНУ і лишаться горе-науковці без корита!Досить "доїти" студентів та їх батьків!

Мешканець міста 2014-03-27 / 11:23:28
Болдижар мудак. Студенти трійочники бо за 4 і 5 уже потрібно платити. Включив дурня і вдає з себе незнайку. Якщо у них усі трійочники їх усіх потрібно відправити на переатистацію. Ганьба. Я оплачую за навчання сина 11 000 грн, які знання вони надають, коли у бібліотеці медична література 60 років. Я розумію, що параці світил медецини потрібно вивчати, але світова медицина уже далеко пішла в перед і існують новітні методи лікування, про які самі викладачі нічого не знають. Болдижара і його гопкомпанію вон.

мешканець міста 2014-03-27 / 11:12:56
Це правда, Мій син студент медичного факультету. Я з Григою мав справу. Вони із сином придумали схему. Син викладає, журнал не веде, записує у окремий зошит оцінки. А батько приймає екзамени. Так було і з моїм сином.Поставили двійку. Коли я прийшов з’ясовувати причини, Грига мені показав журнал і сказав що мій син взагалі не ходив на пари і в журналі нема жодної оцінки. Я розібрався і довів, що мій син відвідував пари а його син половину пар пропустив і не вів журнал. За здачу іспиту у мого сина вимагали 300 доларів США. Але я розібрався по своєму. Узяв цього горе викладача добряче ним потряс і все здача є. Я розумію, що це не вихід, але з такими падлами так і треба робити. Ви запитаєте мене чому у міліцію не пішов, поясню: серед викладачів кругова порука, одного посадять, дитина просто не довчиться. Гнати їх у три шиї треба. Студентів вони не вчать,а вимагають

закарпатець 2014-03-27 / 07:37:04
Таких хабарників-жлобів треба негайно здати правоохоронним органам!Їм не місце в УжНУ.Завдяки таким "педагогам - носіям науки" немає якісної медицини,а вцілому - немає в Україні для народу нічого ,крім злиднів,безробіття і беззаконня.Ці так звані "викладачі-ненажери" знищують повагу до молодої людини,що хоче вчитися завдяки своїм здібностям а не за хабарі.Де міліція,де прокуратура,де СБУ,адже країну довели до прірви такі як Мікловда,Офіцинський,Фабіан та їм подібні.Чи можливо ці держоргани самі провокують на хабарі замість боротьби з цим ганебним явищем?

Історик 2014-03-26 / 23:41:09
Особливо на істфаці таких багато!!!

студент 2014-03-26 / 22:55:26
мало журналісти перегнули...не думаю, що хтось із дівчат з ним ПОГОДЖУВАВСЯ))він просто веде себе непристойно...дозволяє дурнуваті жартики, вічно говорив про те, як буде з нами розважатися по нічних клубах, звідки його студенти неодноразово виволокали

/ 7Освітяни Керецьківської громади також висловили недовіру її очільнику Михайлу Мушці
Упродовж минулого року тільки на ділянці Мукачівського прикордонного загону оголосили 63 підозри переправникам ухилянтів
/ 2Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
В Ужгородському замку "камерно" виставили "Художню спадщину Імре Ревеса на Закарпатті"
/ 2На Закарпатті триває конкурс стартапів
На Закарпатті влітку зафіксували 1 випадок кору
В Ужгороді пройшов благодійний волонтерський Кремзлик фест
На Закарпатті пройшли конгресові слухання
/ 3В Ужгороді з'явилася чергова мініскультурка – Русалка
Спортсмен з Мукачева став бронзовим призером чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА
У Тячеві "змагально" закрили тенісний сезон
Середньовічний фестиваль провели у Хусті
На Закарпатті прикордонники використовують для повітряної розідки пілотовану техніку та дрони
/ 1Буккросинги сервісних центрів МВС на Закарпатті поповнились новими підбірками книг
/ 2У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з полеглим у війні Василем Іваньом
На Закарпатті реалізовують проєкт "Віднова:UA"
12 будиночків на 48 осіб: модульне містечко презентували у Середньому на Ужгородщині
В Ужгороді медики на конференції ділилися досвідом у лікуванні епілепсії
/ 1Господині в закарпатському селі готують голубці для захисників на передовій
/ 2Найбльше шкіл запланували останній дзвоник на Закарпатті на 7-8 червня
/ 1Виставку традиційного народного одягу Луганщини "Евакуйована колекція" представили в Іршаві
У Мукачеві релоковане підприємство з Харкова виробляє сирні снеки
/ 2На Закарпатті 80-річна жінка здала теоретичний іспит з ПДР і тепер вчиться водінню
Зустріч із закарпатськими родинами пропавших безвісти та полонених організували в Ужгороді
/ 3У Ракошині на Мукачівщині демонтували пам'ятник радянському солдату
» Всі записи