Ужгород: Байкер загинув у зіткненні з авто доньки депутата-регіонала і директора "Закарпаттяобленерго"

За словами присутніх на місці ДТП, за кермом Volkswagen Touareg була донька генерального директора ПАТ "Закарпаттяобленерго", депутата Закарпатської облради від Партії регіонів Василя Ковача. Про це говорила і вона сама, і працівники ДАІ, які працювали на місці пригоди.

Ужгород: Байкер загинув у зіткненні з авто доньки депутата-регіонала і директора "Закарпаттяобленерго"

Експерти, які працювали на місці, усно підтвердили, що винною у ДТП є водійка Volkswagen-а. Було встановлене і місце контакту байкера з автомобілем – задні ліві двері. Що насправді буде у офіційних звітах – скоро дізнаємося.

Присутні на місці дорожньої пригоди встановили ймовірну картину аварії.

Байкер – Сергій, або як його називали друзі – «Bosch», рухався зі сторони Мукачева по об’їзній дорозі біля Ужгорода. На роздоріжжі від Ужгородського коньячного заводу з другорядної смуги виїхав Volkswagen Touareg, який мав би пропустити мотоцикліста. Байкер, рухаючись зі швидкістю близько 150 км/год, зрозумів, що аварії не уникнути, спробував «покласти» мотоцикл, щоб обійти машину зліва і не вилетіти на зустрічну смугу. Про це можна стверджувати хоча б тому, що гальмівного шляху немає взагалі. При цьому за метрів 10-15 до зіткнення він вилетів з мотоцикла і вдарився об машину. Переламані шийні хребці говорять про миттєву смерть.

Цікава реакція водія Volkswagen Touareg. Вона не зупинилася на місці зіткнення, а проїхала ще близько 100 метрів. До речі, на жодній з опублікованих в інтернет-ЗМІ фотографіях ні її, ні автомобіля не видно.

Сергію було 34 роки, його друзі стверджують, що за кермом мотоцикла він їздив з 18-ти років, якщо не раніше, тож був досвідченим водієм. Як щойно нам повідомили, з Києва виїжджає спеціальна бригада «Мотохелп», яка займається юридичною підтримкою байкерів у ДТП – повідомляє у своєму блозі журналіст Юрій Кравчук

 
20 березня 2012р.

Теги: байкер, мотоцикл, Volkswagen Touareg

Коментарі

Быдломажор 2012-09-12 / 09:46:52
Проежжал вчера на этом месте - уже висит биллборд Василя Ковача и смотрит с высоты полёта присмыкающегося человечка на то место где любимая доця оборвала жизнь человеку.

агат 2012-03-21 / 21:35:34
Шановні панове!
Події в Миколаєві засвідчили, що "хлопчикам-мажорам" та "дівчаткам-міноркам" підійшов the END!!!
Байкери всієї України, Європи та світу встали на захист "невиино убієнного"!!!

Васе 2012-03-21 / 12:01:44
Вася, я просил, чтобы к тибе не было претензий, аргументируй скорость мотоциклиста и желательно грамотно.Путь скольжения-такаято,вес мотоцикла-такойто, угол подьема дороги-столькото градусов. Простой математический расчет и у тебья скорость мотоцикла. А так опьять пи и бла бла бла.
И повторусь,шо ето хоть и не сильно грамотный.но увод от темы.А тема -убийство на дороге. При доказаном нарушении ПДД.

В етой ситуации может оказатся каждый севший за русь и ставший участником движения. Но может оказатся и на месте мотоциклиста и тогоже водителя авто. Так что не думай, что ты можешь быть только на месте водилы авто,а КТОТО - мотоциклиста

54321 2012-03-21 / 08:55:37
Превышение скорости пилотом второстепенно, это любой вменяемый ГАИшник скажет, первоочерёдно нарушение правил со стороны Туарега не оценившего дорожную ситуацию и создавшего аварийную ситуацию полекшую смерть байкера.

Вася 2012-03-21 / 02:01:23
"вася, не пи а поведай какая была скорость и желательно аргументируй.И вася,почему меня не покидает мерзкое чувство шо ты казачек засланый.
Хорошо казачки увели от темы,все обсуждают скорость мотоциклиста,а не водителя авто убившего человека.И понесет ли оно, ПРыговское гауно хоть какое-то наказание"
Сам ты казачек.. мерзко-чувственный... Как вы все друг друга ненавидите... То что тетка дочь какого-то хрена, так сразу ее накол, только по этой причине??? Или какой у вас сейчас суд? Тут дело 2-х секунд, и никто не застрахован от этого... Завтра не дай Бог ты попадешь в аналогичную ситуацию и все скажут он мажор, дави гада... А на дорогах можеть быть что угодно! Я ее не оправдываю, я стараюсь объективно судить, виновны оба, если бы она не выехала не было бы ДТП, аналогично не было б если и байкер ехал дозволенные 60.

хорошо сказано 2012-03-21 / 00:38:32
--Ё баные санитары леса, ехал чувак на мотоцикле, поперек дороги, со второстепенной вываливает хозяин жизни на тауреге и убивает мотоциклиста...
Жертва ездила по дороге и препятствовала проезду регионов.---

Васе 2012-03-21 / 00:09:01
вася, не пи а поведай какая была скорость и желательно аргументируй.И вася,почему меня не покидает мерзкое чувство шо ты казачек засланый.
Хорошо казачки увели от темы,все обсуждают скорость мотоциклиста,а не водителя авто убившего человека.И понесет ли оно, ПРыговское гауно хоть какое-то наказание

Вася 2012-03-20 / 23:12:07
мотоцикл никуда не ударялся. он упал на бок и проскользил по дороге более !!!100!!! метров по трассе, да еще и в горку... это и говорит о значительном превышении скорости.. более 150-ти... какая нужна сила чтоб пронести 220-ти килограмовую железяку более 100 метров в горку???? И скользил он только левой стороной, отсюда байк как новый.. правую вы же не ведите

Михаил 2012-03-20 / 21:04:09
Говорил много раз, и скажу еще: Эту страну спасут только массовые расстрелы! Всех этих мажоров и приблатнённых надо ликвидировать при всех подобных случаях, ни на какие суды надеяться нечего, там всё бабло решает, это не увидит разве слепой. Так что судить их всех надо только пулей в лоб.

321 2012-03-20 / 20:38:16
Тормозного пути у мотоцикла нет. Как определили скорость мотоцикла 150 км\час?
Свидетели сказали? А почему не 90км\час? Почему не 260км\час?
Кто сказал 150 км\час? Сержант-радар в кустах нужду справлял?
Это написано для смягчения вины убийцы. Жертва как всегда сама все нарушила и погибла от рук регионов. Ё баные санитары леса, ехал чувак на мотоцикле, поперек дороги, со второстепенной вываливает хозяин жизни на тауреге и убивает мотоциклиста.
Всё, жертва не такая. Жертва слушала рок-н ролл. Жертва купалась голой с девками в реке. Жертва ездила по дороге и препятствовала проезду регионов.
Закон для нас, а для них его нет.

новачок 2012-03-20 / 20:15:06
та на фотках байк наче новий....а якби летів під 150 щоб з нього лишилось..?!

123 2012-03-20 / 19:56:18
же зроблено, щоб мотцикліст був винним - швидкість озвучена. Неважливо яким чином виясняли його швидкість на момент трагедії.
Тепер байкер стане винним, родичі будуть відшкодовувати ригианальній шалаві збитки - ремонт машини, та моральний збиток. А як же - на її очах людина самовільно на високій швидкості, майже в лобову атаку на її мишину... Вона ж бо перелякалась, а ще й побачила своїми очима чужу смерть...
Вибрали бандюків? Їжте, пооб'їдайтеся своїх бандитів!

вот 2012-03-20 / 19:53:29
На сколько можно судить по фото, то при отсутствии тормозного пути на скорости 150 км мото как то замечательно сохранилось. После кувыркания на более "демократичной" скорости мотоциклы после аварии выглядят как помятая пачка сигарет. А этот имеет великолепный вид, даже зеркало не пострадало.

василю 2012-03-20 / 19:45:37
Водійку звісно ніхто не виправдовує. Це встановлять експерти і суд --------------
Давно так не смеялсо.Вы там что все белины обьелись.Какие експерты? Какой суд?
Енто тот Украинский суд,шо самый справедливый в мире с очччень независимыми експертами.Не дай то вам бог почувствовать его справедливость на себе если вы не член правящей.

1958-у 2012-03-20 / 19:35:38

Да, название отвратительное, согласен! нельзя так...=========
И вчем его отвратительность? Но если вы из той же партии или жрете из их корыта,то не утруждайтесь даже отвечать

чайник 2012-03-20 / 19:30:56
И у меня возник такой же вопрос,если нет тормозного пути,то кто и как измерил,всвесил,посчитал скорость мотоциклиста.А то здесь специалисты утверждающие,что неустановленое превышение скорости оправдывает установленое нарушение ПДД с летальным исходом.
Вот и верь потом ГАИ и совсем безкорысным комментаторщикам

Рокер 2012-03-20 / 18:46:04
Нема гальмівного шляху! Як вони визначили швидкість байкера? Можливо це припущення на користь мажорки, аби їй була пом'якшуюча обставина?

Василь 2012-03-20 / 15:10:49
Водійку звісно ніхто не виправдовує. Це встановлять експерти і суд. А те що на цій ділянці дороги швидкість обмежена і байкер майже втричі це обмеження перевищив то його вина в ДТМ теж є. Якби їхав дотримуючись правил то автомобіль приспокійно без зіткнення перетнувби смугу. Я більше 25 років за кермом і неодноразово був свідком анархії на дорогах. Байкери дійсно їздять так як їм треба, а не як правила говорять. Якщо байке рухався 150км/год то ця дівчина повинна була поступитись дорогою як тільки він зявився із-за повороту, а це близько 700м. Абсурд правда? На її місці міг бути будь хто. А на місці події пішохідний перехід. І чи зумів би байкер уникнути зіткнення якби на переході зявилися діти. У такому випадку пішохід має перевагу!

Михайло 2012-03-20 / 14:21:45
А Бодя один з мотоциклістів-безпредєльщиків. Смертники на спортбайках - це теж мажори, спиногризи бізнесменів, ментів, прокурорів,.... Якщо ти такий розумний Бодя, в чому я маю сумніви, поцікався статистикою ДТП в Україні (особливо з участю мотоциклістів), причиною є перевищення швидкості, переважна більшість аварій з вини мотоциклістів.

Михайло 2012-03-20 / 14:15:55
Мотоциклісти - беспредєльщики, а з безпредєлом потрібно боротися. Чим менше їх буде на дорогах - тим спокійніше буде іншим водіям і пішоходам!

НОВИНИ: Кримінал

19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 11
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 4
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
/ 1
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
23:14
/ 11
У корупційній справі депутата від ОПЗЖ Маєрчика "недоброчесну" голову апеляційного суду Фазикош (само)відвели і призначили її "протеже" Бисагу
» Всі новини