Учасники популярного угорського фестивалю Sziget 2007 завітають до України

Вперше у Києві в цьому році відбудеться серія клубних виступів учасників Sziget 2007 - популярного угорського фестивалю, який щороку проходить у Будапешті.

Учасники популярного угорського фестивалю Sziget 2007 завітають до УкраїниЦя ідея виникла у представників інформаційного бюро «Угорщина туризм» Посольства Угорської Республіки в Україні і компанії Інітіа Менеджмент Подій та отримала можливість реалізації завдяки підтримки ОТР Bank.

«Ми, як банк зі стовідсотковим угорським капіталом, не могли стояти осторонь цієї видатної культурної події, тим більше, що ми позиціонуємо себе як інноваційний сучасний банк, який окрім своєї прямої місії - надавати послуги найвищої європейської якості, приділяє велику увагу соціальній відповідальності бізнесу, підтримці талановитої молоді та студентських ініціатив», - коментує PR менеджер ОТР Bank Маргарита Бондаренко.

Світлана Кабиш, керівник інформаційного бюро «Угорщина Туризм» та ініціатор проекту, додає: «Я вважаю, що це справді чудово - привезти в Україну кращі угорські «часточки» найбільшого у Центральній Європі фестивалю Sziget , і таким чином, не тільки підтримати інтерес українців до цією насправді цікавою події, а й ще більше заохотити їх до угорських туристичних принад - «талантів гостинності» - та взагалі ініціювати мультикультурний обмін між нашими країнами».

Цього року фестиваль Sziget проходитиме в Угорщині з 8 по 15 серпня.

Починаючи з травня й до серпня перед своїми виступами на Sziget 2007, з почесною місією яскраво й вражаюче презентувати українській спільноті фестиваль та сучасну альтернативну сцену Угорщини загалом, до Києва завітає кілька угорських гуртів, що були офіційно рекомендовані оргкомітетом фестивалю.

Учасника першої вечірки - гурт Brains - обрано зовсім не випадково. Їхня музика настільки парадоксально, але гармонійно синтезована, що за своєю ідеєю нагадує безпосередньо сам угорський фестиваль, який одночасно поєднує кілька десятків різноманітних подій, артистів та аудиторій, але робить це надзвичайно вдало. За допомогою живих інструментів Brains складають музичну мозаїку з елементів drum'n'bass, ethno та reggae, rock та dub. Це дійсно складно порівняти із чимось. На жаль, за оцінками авторитетних українських музичних оглядачів в Україні подібна музика на сьогодні відсутня як клас. Надихає в цьому те, що, мабуть, Brains не будуть звучати унікально лише у випадку, коли Red Hot Chili Peppers та Asian Dub Foundation вирішать поєднатися для виконання сумісної програми.

Виступ гурту відбудеться 20 травня в київському клубі "Хмільна Бочка" (вул.Б.Хмельницького 3б-1). Вхід з пластиковою карткою ОТР Bank або у футболці Sziget - 35 гривень, без - 40 гривень. серед відвідувачів кожного концерту відбуватиметься розіграш двох квитків на цьогорічний фестиваль. Для представників медіа перед початком концерту буде проведена зустріч із представниками огркомітету фестивалю Sziget та із гуртом, що буде представляти Україну на цьогорічному фестивалі.
@MUSIC
07 травня 2007р.

Теги:

Коментарі

Nikitaa 2007-08-10 / 12:11:00
Каждую ночь на "Сигете" творится что-то невообразимое! Смотрите полное описание концертов и прикольные фото:



http://www.vengria.com//index.php?page=news&set=sziget

НОВИНИ: Культура

11:34
У Мукачеві стартував фестиваль дитячих театрів "Імпреза над Латорицею" (ПРОГРАМА)
16:06
Хор "Cantus" розпочинає концертний тур "Звуки небес, голоси землі"
06:47
Алло
15:00
Сьогодні в Ужгороді стартує ІІ Всеукраїнський конкурс хорового мистецтва імені Михайла Кречка
13:52
В Ужгороді в неділю зірковий склад акторів зіграє одну з кращих комедій XXI століття
11:20
/ 4
В Ужгороді розпочався IV Всеукраїнський фестиваль камерного мистецтва "Під цвітом сакури"
21:09
/ 1
Загублені у коханні
13:56
В Ужгороді вдесяте відкрили виставку-конкурс "Світ писанки"
06:00
Загадкова вісімка
10:52
Сьогодні, у четвер, в Ужгородському скансені відкриється виставка Мирослава Ясінського "Карби"
17:49
В ужгородському скансені відкриється виставка "Світ писанки"
05:49
У квітні в Ужгороді пройде VIII Міжнародний фестиваль "Музика без кордонів"
00:16
У середу в Хусті стартує IІ Всеукраїнський театральний фестиваль "FantaziaFest"
13:31
У скансені в Львові завершують масштабну реставрацію садиби з закарпатської Іршавщини
05:50
Із безодні
22:26
"Закарпатську" "Маріупольську драму" з успіхом показали в Києві
17:55
У Хусті відбулися нагородження переможців і гала-концерт ХІІІ Відкритого фестивалю-конкурсу стрілецької пісні "Красне поле"
15:41
Відвертий щоденник чи казка для європейців: як читати "Війну з тильного боку" Андрія Любки
15:09
У Хусті відбудеться нагородження переможців та гала-концерт Відкритого фестивалю-конкурсу стрілецької пісні "Красне поле"
14:25
Закарпатський облмуздрамтеатр розповів про свої найближчі події
14:26
У суботу в Хусті зіграють прем’єру вистави про Августина Волошина
15:11
Як відомі українські письменники хотіли поселитися на Закарпатті
08:20
/ 1
Обережно, любов
11:16
/ 1
Автор споруд ПАДІЮНу і "Едельвейсу" представив в Ужгороді виставку акварелей
22:08
/ 1
"Маріупольську драму" покажуть в Ужгороді та Києві
» Всі новини