"Дитяча надія": абоненти Київстар перерахували 2 мільйони гривень для маленьких пацієнтів

19 грудня, у День Святого Миколая, збори для спільної соціальної ініціативі Київстар та Міжнародного Благодійного Фонду «Українська Біржа Благодійності» (МБФ УББ) «Дитяча Надія» перетнули суму у 2 мільйони гривень. Усі кошти залучені завдяки SMS-пожертвам абонентів йдуть на забезпечення дитячих онкологічних та кардіологічних диспансерів сучасним обладнанням, медичними витратними матеріалами та інструментами.

"Дитяча надія": абоненти Київстар перерахували 2 мільйони гривень для маленьких пацієнтів

Зокрема, на кошти, які перераховували абоненти Київстар за допомогою SMS-повідомлень, було закуплено обладнання та матеріалів для 11 відділень у дитячих лікарнях по всій Україні - Інституту ім. М. Амосова, Національного інституту раку та НДСЛ «ОХМАТДИТ» у місті Києві, Одеської та Дніпропетровської обласних дитячих лікарень, Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ» та Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру. Щороку разом ці лікарні допомагають долати хвороби понад 15 тисячам маленьких пацієнтів. Також до кінця січня 2020 року буде передано обладнання ще у 4 лікарні в Києві, Львові та Дніпрі.

До ініціативи «Дитяча надія» вже приєдналося понад 30 тисяч абонентів Київстар, 9 тисяч з яких налаштували регулярну пожертву та щомісяця допомагають дітям із хворобами серця і онкологічними захворюваннями. Загалом це понад 100 тисяч благодійних СМС-повідомлень. Середній розмір пожертви для ініціативи «Дитяча надія» становить всього 15 гривень.

«Ініціатива «Дитяча надія» щоразу доводить теорію маленьких добрих справ – разом  тисячі невеликих пожертв склали вже два мільйони, на які вдалося придбати життєвонеобхідне обладнання для сотень маленьких пацієнтів. Від імені Київстар я хочу подякувати усім небайдужим абонентам, що долучилися до ініціативи», – говорить Ганна Захараш, директор із корпоративних комунікацій Київстар.

Проект здійснюється у партнерстві з МБФ Українська Біржа Благодійності (УББ), яка провела моніторинг дитячих медичних закладів України та досконало знає їх реальні потреби. Кошти, які абоненти жертвують через SMS, не обтяжуються податками. 100% пожертв перераховуються УББ на реалізацію проекту. Фонд самостійно закуповує всі необхідні матеріали лікарням. Звіти щодо використання коштів можна переглянути на сайті Української Біржі Благодійності.

«Вкотре українці доводять, що вони готові допомагати, бути небайдужими та ставати частиною рішення гострих проблем. 2 мільйони гривень - це тисячі відправлених sms-повідомлень, які матеріалізувалися у важливе для порятунку життів маленьких українців обладнання, що вже працює у лікарнях різних куточків країни. Допомагайте чесно. Давайте робити добро разом!» - коментує Ірина Гуцал, директорка Міжнародного Благодійного Фонду «Українська Біржа Благодійності».

Всі абоненти передплаченого зв’язку Київстар мають можливість обрати напрямок допомоги (онко чи кардіо), та один з чотирьох регіонів країни (Київ, Дніпро, Львів та Одеса), в лікарні яких будуть спрямовані їхні благодійні внески. Пожертва може бути разовою, від 1 до 3000 гривень, або регулярною – 2, 5, 10, 15 та 20 гривень. Регулярна пожертва буде здійснюватися автоматично після кожного поповнення рахунку від 40 грн. Розмір внеску не має значення, адже кожна гривня допомагає добрій справі. Переглянути подробиці та підтримати ініціативу можна за посиланням https://kyivstar.ua/uk/charity-ubb

Нагадаємо, у грудні 2018 року Київстар спільно із Міжнародним Благодійним Фондом «Українська Біржа Благодійності» (МБФ УББ) започаткував соціальну ініціативу «Дитяча надія». Його мета – допомога дітям з вадами серця та онкологічними захворюваннями.
 

Довідка про компанію:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для близько 26,4 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua.

 

Довідка про Українську Біржу Благодійності (ubb.org.ua):
 

Українська Біржа Благодійності – це унікальний благодійний фонд, який допомагає вирішити будь-яку соціальну проблему, завдяки онлайн платформі (ubb.org.ua). УББ дає можливість безпечно, зрозуміло й легко допомагати та отримувати допомогу.

Команда УББ придумує і відбирає проекти, збирає на них кошти і втілюємо в життя найважливіші благодійні ініціативи, які нікого не залишають байдужим. З 2012 року є переможцями і лауреатами найбільш значущих премій та конкурсів у сфері благодійності.

За 7 років роботи на платформі ubb.org.ua залучено понад 224 млн грн, підтримано більше 4,3 тис. благодійних проектів та ініціатив, партнерами стали понад 120 неприбуткових організацій та більше 200 бізнес-компаній.

Українська Біржа Благодійності дає змогу допомагати швидко, ефективно та прозоро об’єднуватися задля досягнення великих результатів від невеликих внесків.

20 грудня 2019р.

Теги: Київстар

НОВИНИ: Різне

14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
15:37
Покупка військового спорядження: важливі поради від експерта
10:43
Дизельний та бензиновий генератор: який обрати?
19:42
Гідравлічні насоси: їх види та основні характеристики
15:06
44 держави у Гаазі підтримали створення спецтрибуналу та використання заморожених активів рф
21:23
П'ять аргументів на користь купівлі планшета
20:55
Оновлені можливості: Що робить DJI Mavic 3T найкращим вибором
19:29
Як змінились ціни на будівельні матеріали?
17:13
Чим може бути корисний штучний інтелект PPC-шникам?
22:46
"Заповіт" Тараса Шевченка прозвучав в угорському парламенті
17:13
Переваги вертикальних пресів для макулатури
22:19
Пневматичний пістолет для спорту та тренувань
22:17
Чому виникає запалення нирок і які аналізи допоможуть діагностувати нефрит?
22:15
Чоловічі ремені: Різновид матеріалів, як правильно обирати
00:48
/ 2
У першому турі виборів президента Словаччини виграв прозахідний кандидат
20:59
Оптові продажі промислової фурнітури в Україні: виклики та можливості для бізнесу в 2024 році
21:21
Колористика меблів: дивани яких кольорів виглядають дорого?
22:58
/ 11
Військовий з "Азова" запропонував дозволити бойовим бригадам самим мобілізовувати "ухилянтів"
15:29
Найкращі місця для подорожі в Японію
23:02
/ 2
Макрон: У нас немає лімітів, ми будемо реагувати на поведінку росії
» Всі новини