В Ужгороді назвали лауреатів "Почесної відзнаки Ужгородської міської ради"

Лауреатів визначили на сесії міськради.

В Ужгороді назвали лауреатів "Почесної відзнаки Ужгородської міської ради"

Під час сьогоднішнього засідання сесії Ужгородської міської ради депутати, серед іншого, проголосували за те, щоб присвоїти звання лауреата "Почесної відзнаки Ужгородської міської ради":

Ірині Чеймі – вчительці французької мови ЗОШ I-III ступенів №7 Ужгородської міської ради , за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, активну громадську діяльність, підготовку переможців та призерів у II етапі Всеукраїнської олімпіади з французької мови.

Руслану Федьку – завідувачу відділенням патології вагітних комунального некомерційного підприємства "Ужгородський міський пологовий будинок", за високий професіоналізм, багаторічну працю, вагомий особистий внесок у розвиток акушерства-гінекології, інноваційні методики та впровадження в техніці виконання кесарського розтину.

Медико-соціальному реабілітаційному центру "Дорога життя" та Олегу Кириленку – директору медико-соціального реабілітаційного центру "Дорога життя", за високий професіоналізм, багаторічну та сумлінну працю, активну життєву позицію, створення системи комплексної реабілітації: соціальної, психолого-педагогічної, логопедичної корекції, медичного супроводу дітей і людей з інвалідністю в м. Ужгороді та створення належних умов для всебічного їх розвитку й інтеграції в суспільство і з нагоди 20-річчя діяльності центру.

Наталії Якубик – директорці ТОВ "АВЕ Ужгород", за забезпечення належного санітарного стану територій міста та прилеглих територій, створення сприятливих умов для розвитку міста у сфері охорони навколишнього середовища, активну безпосередню участь у соціально-просвітницьких заходах щодо поводження з відходами з метою активізації свідомості мешканців для належного їх сортування та створення екологічно чистого європейського міста.

Олександру Чемету – голові правління "Союз Чорнобиль Україна" м. Ужгорода, полковнику медичної служби запасу Збройних Сил України, заступнику головного лікаря з медичної частини Закарпатського обласного онкологічного диспансеру, за активну життєву позицію, особисті організаторські здібності, наполегливу роботу, що сприяє успішному виконанню завдань з надання різносторонньої допомоги чорнобильцям м. Ужгорода та забезпечення гарантій соціального захисту ліквідаторів аварії на ЧАЕС і учасників ядерних випробувань.

Любов Павлишин – членкині Молодіжного об'єднання Закарпатської організації Національної спілки художників України, перекладачці художньої літератури, за активну літературну творчість, плідну діяльність у сфері образотворчого мистецтва краю, участь у всеукраїнських та міжнародних наукових конференціях та семінарах.

Павлу Федиковичу – заслуженому працівнику сільського господарства України, за активну громадську позицію, значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток міста, покращення рівня життя і добробуту територіальної громади.

Ользі Андріїв – головній медичній сестрі ТОВ «Медичний центр «Діамед» - за високий професіоналізм, сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток медичної галузі Ужгорода;

Вікторії Цанько – головному диригенту симфонічного оркестру філармонії, заслуженій артистці України – за активну концертно-виконавську діяльність та високий професіоналізм;

Ротарі клуб "Ужгород"- за вагомий внесок у розвязанні проблем соціального захисту населення міста.

05 вересня 2019р.

Теги: лауреати, відзнака, премія

Коментарі

Василь Юрійович 2019-09-06 / 12:50:07
А Травиній чому недали, що її внесок був не надто вагомий?

Василь 2019-09-05 / 22:21:11
А відзнаку головній медсестрі ТОВ Діамед за "вагомий внесок у розвиток медичної галузі Ужгорода" ))))))) Це тому що її прізвище Андріїв?)))

777 2019-09-05 / 16:46:49
Майже дуже уже "заслужила" відзнаку директор ТОВ " АВЕ Ужгород" п. Якубик за " дотримання екології та санітарного стану міста", але чомусь правоохоронні органи разом із прокуратурою ніяк не бачать і не хочуть бачити як ТОВ НЕЗАКОННО ЗБАГАЧУЄТЬСЯ НА МЕШКАНЦЯХ МІСТА ПРИ ВІДСУТНОСТІ ЗАТВЕРДЖЕНИХ МІСЬКИМ ВИКОНАВЧИМ КОМІТЕТОМ НОРМ (кількості в м.куб) ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ - а тариф міськвиконкомом затверджений, А ТАКОЖ САМОВІЛЬНИЙ ПЕРЕВІД МЕШКАНЦІВ НА ТАРИФ " мешканці при наявності 120 л. контейнера) З ВАРТІСТЮ ПОСЛУГИ БЕЗ ВРАХУВАННЯ КІЛЬКОСТІ МЕШКАНЦІВ В ДОМОГОСПОДАРСТВІ ( двоє проживаючих, або один оплачують за тих де проживають пятеро і більше).
Ну і як Вам такий бізнес?

НОВИНИ: Соціо

11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 9
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
» Всі новини