Закарпатські "Сузір'я" і "Маргіт" лідирують на вітчизняному ринку

Завершився всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України». Понад тисячу підприємств з усіх регіонів держави виборювали звання кращих.
Конкурсна комісія, до складу якої увійшли представники уряду. Верховної Ради та багатьох громадських організацій, визначила з конкурсантів 100 фіналістів, лауреатів та переможців. Серед лідерів України і підприємства - ТОВ «Сузір'я» (санаторій «Квітка полонини») та фірма з розливу мінводи «Маргіт», керівником яких є Павло Ганинець.

Закарпатські "Сузір'я" і "Маргіт" лідирують на вітчизняному ринку

За надання якісних санаторно-курортних послуг «Сузір'я» (Свалявщина) здобуло диплом лауреата всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України». А товариство «Маргіт» стало переможцем цього конкурсу. Урочисте нагородження фіналістів та лауреатів відбулося в Києві - у виставковому центрі «Акко Інтернешнл», де також було влаштовано виставку вітчизняної продукції, в якій взяло участь і ТОВ «Сузір'я». Церемонія нагородження переможців відбулася в Національному палаці «Україна».

«Ваша наполеглива праця зміцнює економічну могутність держави, підвищує її імідж у світі», - звернувся до вітчизняних лідерів-товаровиробників Президент України Віктор Ющенко. Голова Держкомітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики О. Шнипко, вшановуючи переможців, сказав: «Ви забезпечили той надзвичайний рівень креативності, за яким можемо очікувати великого прориву всієї нашої країни. Ви стали взірцем вітчизняної еліти, а ваша продукція - кращим свідченням майстерності та енергії українського народу».

Третій рік поспіль конкурс проводиться Держспоживстандартом України за сприяння центральних органів виконавчої влади та місцевих державних адміністрацій. Організовується з метою об'єднання зусиль, спрямованих на поліпшення якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції, сприяння впровадженню на підприємствах України сучасних методів управління якістю та задоволенню потреб і очікувань споживачів.

До речі, і санаторій «Квітка полонини», і ТОВ «Маргіт» уперше стали переможцями конкурсу «100 кращих товарів України» ще в 2004 році. З того часу вони тримають лідерство на вітчизняному (і не тільки) ринку. Ще б пак, адже санаторій «Квітка полонини», як висловився міністр освіти України Станіслав Ніколаєнко, який минулоріч відпочивав в оздоровниці, «невдовзі затьмарить і Карлові Вари, й інші європейські курорти». Ігор Пристав-ський відпочивав у цій закарпатській оздоровниці, будучи заступником міністра культури і туризму України. Він переконаний, що «санаторій «Квітка полонини» своєю повсякденною діяльністю сприяє розвитку туристичної галузі і курортної справи в Україні». «Квітка полонини» є лідером серед санаторно-курортних закладів України на шляху до євроінтеграції та європейських стандартів якості послуг, досвід цього санаторію заслуговує на вивчення і поширення у всіх регіонах нашої держави!». - запевняє Ігор Романович. Аналогічних відгуків відомих людей про «Квітку полонини» - безліч. У санаторії роблять все для того, аби перебування тут не розчарувало навіть найвибагливіших відпочиваючих. Тож вподобали санаторій і люди з середнім достатком - через помірні ціни, і особливо заможні - завдяки європейському сервісу, відмінному наданню послуг, досконалій лікувально-діагностичній базі.

Щодо товариства «Маргіт», яке розливає всесвітньо відому мінеральну воду «Лужанська-7», то за останні роки підприємство здобуло і міжнародне визнання, нагороджене багатьма дипломами і призами. Зокрема, нещодавно на X міжнародному форумі виробників продуктів харчування, напоїв, інгредієнтів та обладнання для супермаркетів «Весь світ харчування. Україна-2007», у рамках дегустаційного конкурсу «WORLD FOOD UKRAINE 2007» ТОВ «Маргіт» за «Лужанську-7» здобуло перше місце у номінації «Води мінеральні природні лікувально-столові». А за результатом дегустаційного конкурсу, проведеного Центром незалежних споживацьких експертиз «ТЕСТ» у рамках виставки «Індустрія пива та безалкогольних напоїв-2007», закарпатську фірму з розливу мінеральної води було нагороджено золотою медаллю за воду «Лужанська».

Віталій Пумпинець
22 листопада 2007р.

Теги:

Коментарі

Ярік 2007-11-22 / 10:30:00
Павло Ганинець - гордість Закарпаття! Дуже шкода, що УМВС в Закарпатській області порушило стосовно нього аж три карні справи: зловживання сложбовим становищем, злочини повязані з використанням надр, порушення екологічного законодавсва. Буде жаль, якщо цю "гордість Закарпаття" упакують років на 10 в місця не дуже віддалені.

НОВИНИ: Соціо

17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 9
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
» Всі новини