Другим озброєним учасником кривавого інциденту в "Короні" був Олександр Броді (ФОТО, ВІДЕО)

Другою особою з пістолетом, що, окрім власне депутата Ужгородської міської ради Івана Волошина, брала участь у стрілянині на території зруйнованої пам'ятки архітектури "Корона", був Олександр Броді.

Другим озброєним учасником кривавого інциденту в "Короні" був Олександр Броді (ФОТО, ВІДЕО)

Власне, ця особа з найближчого оточення І.Волошина і була тим "охоронцем" із пістолетом, який вийшов з-за огорожі "Корони" вслід за скривавленим через поранення громадським активістом Євгеном Рахімовим, і котрому озброєний пістолетом І.Волошин, зі слів свідків, кричав, маючи на увазі Є.Рахімова, "Нафіг! Нафіг його звідси!"

Цю інформацію виданню Закарпаття онлайн підтвердили джерела в міліції.

Івана Волошина і Олесандра Броді зафіксував на місці інциденту і кореспондент Закарпаття онлайн.

Це ж саме на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук підтвердив і безпосередній учасник кривавого інциденту на території вкраденої у громади Ужгорода за безцінь і зруйнованої пам'ятки архітектури, депутат міськради Роман Богуславський.

Зі слів останнього, в ході інциденту, під час якого було поранено його помічника Є.Рахімова, його самого було побито підлеглими І.Волошина: "Зайшовши на територію готелю "Корона", ми стали свідками активного розбирання стін будівлі. Посередині двору стояв чоловік, який віддавав накази, тож, вирішивши, що це виконроб, ми звернулись до нього з питаннями стосовно бруду і дозвільної документації. У цей момент до нас підійшов невідомий нам чоловік і сказав, щоб ми нічого не питали і що до нас зараз підійде Іван Волошин. Він і справді підійшов через хвилину, на що я відповів йому, що спілкуватимуся тільки з виконробом, оскільки, як стверджує сам Ваня, він жодного відношення до будівництва не має. Крім того, я витяг телефон і почав викликати поліцію, щоб заявити про умисне нищення пам'ятки архітектури. 

Тут почалося найцікавіше. Волошин без попередження завдає мені удар в обличчя. Зрозуміло, що у відповідь я аналогічно б'ю його по пиці. В драку вступають помічники Івана, які відтягують мене на середину подвір'я і там гуртом починають мене гамселити. Іван в цей час тікає в сторону і опиняється перед Рахімовим, який стояв у мене за спиною. Без жодних попереджень і пострілів в повітря, він дістає травмат і відкриває вогонь по Євгену, спочатку цілячи в ноги, але останні постріли здійснивши в область грудей. Як на мене - чистий замах на життя і здоров'я. Сашка Броді, як справжня шавка, з таким самим травматом біжить позаду хазяїна і виляє хвостиком.
Я в цей час намагався протистояти іншим волошинським упирям, тому всі наступні події бачив епізодично. Женя, в якого влучили кілька разів, відступаючи в дуфорт таки вийшов за межі території готелю. Волошин, стріляючи, провів його до воріт. Загалом я нарахував 6 пострілів в бік свого друга. Потім Іван повернувся у двір колишнього готелю і зробив ще два постріли в мій бік, але не влучив. Мене ж в цей час вже затисли всередині подвір'я, так що покинути територію "Корони" я ніяк не міг. Поки їхала опергрупа, яку викликали перехожі, що почули постріли (а це хв 20), я перебував всередині. 
Далі я спостерігав як Волошин позбирав гільзи, а потім зібрав робочих, що працювали на території і почав інструктувати їх з приводу дачі показів. Оскільки весь цей процес я активно коментував, то його помічники і робочі періодично поновлювали бойові дії зі мною. За ці 20 хв до групової бійки зі мною по черзі, напевне, долучилися всі, хто знаходився всередині комплексу)) В певні моменти мене тримали навіть прості робочі, яких в подальшому Іван і так кине, адже розраховуватись за роботу він не має за звичку. 
Врешті решт приїхала поліція, що відібрала покази від всіх учасників подій. В сухому залишку у Жені вогнепальні поранення, у мене - струс і гематоми по всьому тілу. Що називається прийшли виконувати свої повноваження як цивілізовані люди, а попали в АТО. Не знав, що в "Корону" треба ходити з базукою)
Ну і спеціально для Івана, який стверджує, що ми прийшли і перші почали нападати вдвох на 15 людей, знаючи, що як мінімум у двох (Броді і Волошина) є зброя, викладаю відео, яке Рахімов встиг зняти до моменту, коли до нас підійшло це лучківське чмо".

19 травня 2016р.

Теги: Корона, Іван Волошин, Олександр Броді, Роман Богуславський, Євген Рахімов

Коментарі

До 777 2016-05-20 / 20:53:18
Після статті над фотками. НЕ видиш?

777 2016-05-20 / 18:24:10
А, де видео??? "Ну і спеціально для Івана, який стверджує, що ми прийшли і перші почали нападати вдвох на 15 людей, знаючи, що як мінімум у двох (Броді і Волошина) є зброя, викладаю відео,"

Строгий 2016-05-19 / 21:04:35
Нараз видно шоо Волошин.І. тоо сикло, то бидло. Настоящий мужик не стріляє "в спину". Мож було іі просто поговорити, обговорити то все. Аа той як сикло кончене нараз вщявся за зброю.Волошин-чмо кончене!

123 2016-05-19 / 10:21:22
Ви багато не печатайта експерти диванні а подивитеся хто кого посадить! Прогнозісти недороблені

псяча піна 2016-05-19 / 08:34:37
ніхто не розкриє цей злочин по всі пов'язані між собою бізнесами, курвами, землями!!міська міліція далека від того поки керувати буде нею недолюстрований лумпарь із пусратими замами

Олег 2016-05-19 / 07:58:32
Гопники голимые! Их надо посредине Театральной площади повесить за то, что уничтожили такую достопримечательность Ужгорода! Ни при какой власти Корона не пострадала, войну пережила, а от руки вонючего гопника погибла! И те кто подписи свои ставил под тем, что бы Волошину "Корону" отдать - рядом висеть должны, а народ, проходя мимо, плевать им в морды должен! Уроды - весь Ужгород похерили! У этих отморозков только одно в голове - баксы и бабы!

Йонко з Дубринич 2016-05-19 / 07:28:43
Думаву шо Воллошіна удмаже Малинич і Стефанишин, бо Малинич то є падельник його но а Ромцьо Стефанишин є Зятем колишнього Голови Апеляційного суду Закарпаття пана Крегула який і вирішував всі справи в судах для Волошина

НОВИНИ: Кримінал

22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
/ 1
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 11
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 4
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
/ 1
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
» Всі новини