Порошенко зробив закарпатську журналістку заслуженою

Указом Президента України Петра Порошенка №640/2015 від 16 листопада 2015 року "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку" за значний особистий внесок у розвиток телебачення, радіомовлення і зв'язку в Україні, багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність відзначено ряд українців.

Порошенко зробив закарпатську журналістку заслуженою

З-поміж інших почесне звання «Заслужений журналіст України» присвоєно КІЛАРУ Ельвірі Олександрівні — продюсерові редакції Закарпатської обласної державної телерадіокомпанії.

17 листопада 2015р.

Теги: журналіст

Коментарі

Олена: Збулася мрія ідіотки! 2018-06-24 / 23:36:35
Румунська редакція, на чолі з колишньою завредакцією Ельвірою Кілару, яка сидить у кадрі по 20 хвилин бла-бла, штовхають усілякий маразм. Поїхали в Тячівський та Рахівський райони, записали службу божу, от і толкають попів на два три випуски.
Люди роками нічого не робили на тому обласному державному ТБ, підкреслюю, роками. Сиділи у теплих керівних, на посадах, без жодних ідей та творчого спрямування. А бабуся, понад 70-ти літня пенсіонерка Ельвіра Кілару, взагалі коріння пустила. Вона вже й свого чоловіка залучає працювати оператором. Уявіть собі, які це програми професійного рівня! Вона чекає, що її вперед ногами зі студіі понесуть. Який толк зі старих кряків, які сидять на керівних посадах, не роблячи абсолютно нічого, а Україна нагороджує їх титулами та званнями. Парадокс у тому, що в нашій країні роздають звання вліво й вправо! Віру Кобулей нагородили... "Орденом Княгині Ольги". Який розумник зробив подання на таке нагородження В.Кобулей орденом? Із недалекої, малоосвідченої марьки, яка пропагувала на ТБ сепаратизм, зробили національну героїню - ха ха ха.
Гадаю, що дії клоунів-журналістів не можна забороняти, їх треба показувати, з них треба сміятися, нехай самі доводять до повного абсурду свій вроджений або набутий ідіотизм, а державними нагородами, званнями та титулами не слід розкидувати та присвоювати будь-кому, хто поняття немає за що отримували державні зарплати, працюючи не професійно та безвідповідально, займаючи даремно час у ефірі.

Нуцу 2018-06-24 / 22:57:27
Ельвира когда к нам руминам приежает то ми платим ей. Платим за бензин, кушать платим, за програму ей платим. Она просит, деньги говорит что если не даст денег началинику то програму закройут ми собираем всегда деньги от людей и для неё и начальника. В Солотвино ми ее не любим, бо много денег берет. Всегда ей мало. Она позорит нас румынов. Нам не нужны такие програмы, однотипные и заказные, они не професионалны. Почему никто не спросил у румынов, мы несогласны чтобы она имела этот титул заслуженная, за што?

Нона 2018-06-24 / 22:49:43
"Заслужений журналіст України". невже цього високого звання заслуговують особи, які навіть незнають розмовляти українською, а писати й годі? Ельвірі Кілару вдалося випросити й цього звання у керівництва області, а відповідні органи навіть не перевірили кого і за які заслуги перед Україною нагороджують цю особу? Наприклад, пусті, без журналістських пошуків, примітивні балакучі по 30 хвилин програми бабусі Ельвіри (офіційне прізвище Кіларь, а не Кілару), поїде з оператором, за державний кошт, в якесь румунське село, у кабінеті на півгодини запишуть голову села - от і весь сюжет. Головне щоб біров був на екрані, бо він за приїзд дасть бабусі Ельвірі та її чоловікові Жіку у кишеню, нагодує, бензином машину заправить, ще в багажник покладуть пити-їсти та й по програмі. Румунська редакція існує для того, щоб кореспондентів у румунських селах отак честували. А, так-звані, журналісти, як Жєта Колбасова, яка незнає писати ані рідною румунською мовою, ані державною українською смішно вимовляти "Заслужена журналістка України" бабуся Кіларь, яка все життя строчіла за гроші собі приватні переклади у робочій час на державному телебаченні, давно творчо мертві.

НОВИНИ: Соціо

11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 9
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
» Всі новини