Головний міліціонер Закарпаття провів прийом жителів Мукачева

Співпраця правоохоронців Закарпаття з населенням гірського краю протягом останніх років значно активізувалася. Однією з форм такої взаємодії є прийом керівництвом обласного УМВС громадян за місцем проживання. Адже керівника закарпатської міліції цікавить не тільки справна цифра, скажімо, розкриття кримінально-карних діянь, але й наболілі питання населення, реальний стан співпраці міліції з громадськістю, відгуки людей про діяльність правоохоронців. А ці фактори, погодьтеся, формують і громадську думку про працівників міліції.

На прийом до начальника УМВС України у Закарпатській області генерал-майора міліції Віктора Чепака в Мукачеві стали записуватися заздалегідь. Першими навідалися голова ради ветеранів Мукачівського міськвідділу Іван Русин та ветеран органів внутрішніх справ Євген Горват. Обидва вони звернулися з приводу перерахування пенсій. Генерал доручив своєму заступнику Ю.Ватралі вивчити питання дорахування коштів пенсіонерам ОВС, інвалідам органів внутрішніх справ та особам, прирівняним до них. Крім того, пенсіонерам, котрі є активними членами і керівниками ветеранських організацій, а також співпрацюють з органами внутрішніх справ, клопотати про присвоєння звань на один ступінь вище.

Пенсіонер Михайло Павлишинець навідався зі сльозами на очах: прийшов подякувати Віктору Чепаку за професійні дії працівників мукачівської міліції,  виявлений високий професіоналізм яких  допоміг розкрити вбивство його родича. Навіть не сподівався, що злочинців так швидко затримають. Звичайно, таку щиру подяку правоохоронцям досить приємно чути.

Наступними відвідувачами стало подружжя Гряділів, котре прийшло зі скаргами на свого сусіда. Тривалий час цей чолов'яга нікому не дає проходу і чинить на них моральний тиск, принижує честь і гідність. Як з'ясувалося, цього бешкетника досить добре знають і міська влада, і мукачівські правоохоронці. Керівник управління дав вказівку: якщо виникне черговий конфлікт, то всі правопорушення зафіксувати на відеокамеру, оформити відповідні документи і справу передати в суд. З аналогічною проблемою звернулася й Марія Ляшенко, котрій також час від часу допікає  сусід. І в цьому випадку начальник УМВС доручив Михайлові Штефку вислати на місце працівників міліції, щоб прийняти заяви та вжити відповідні заходи реагування згідно з чинним законодавством.

Ще один відвідувач повідомив, що свого часу безвісти зникла його молода родичка. А нині надійшло повідомлення про те, що вона з'явилася  в одному з сіл Тячівщини. Віктор Іванович одразу зателефонував начальнику райвідділу і  доручив сприяти батькам та рідним у поверненні зниклої.  

Черговий відвідувач, Юрій Несух, котрий працює директором  спецшколи для слабозорих, висловив подяку працівникам міліції, особливо старшому оперуповноваженому кримінальної міліції у справах неповнолітніх Андрію Шкірі, за плідну співпрацю. Адже часті відвідини людей в уніформі їхнього навчального закладу дозволяють уникати зайвих проблем. Генерал доручив начальнику міськвідділу УМВС розглянути питання щодо заохочення названого правоохоронця, а також подякував директору за добрі відгуки про міліцію.

Звернулися до керівника УМВС і два офіцери міліції з проханням посприяти у вирішенні їхніх службових питань. Віктор Чепак з розумінням поставився до прохань правоохоронців, доручив своїм заступникам розглянути їхні звернення.

Цього дня на прийом до начальника УМВС навідалося понад десять громадян. Кожен з відвідувачів отримав вичерпну відповідь чи роз’яснення. Усі звернення Віктор Чепак взяв на особистий контроль.

ЦЗГ у Закарпатській області—"Відомості міліції"
15 жовтня 2007р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Соціо

11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 9
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
» Всі новини