Заступником прокурора Закарпаття став Іван Шимон

Заступником прокурора Закарпатської області призначено Івана Шимона.

Заступником прокурора Закарпаття став Іван Шимон

Про це повідомляють джерела Закарпаття онлайн у правоохоронних органах.

Водночас "пролетів" із призначенням екс-прокурор Ужгорода Іван Штефанюк.

Також є нові призначення в прокуратурах районів, про які дізнаємося, ймовірно, в понеділок.

24 січня 2015р.

Теги: Іван Шимон, прокурор

Коментарі

МІЖГІРЯ 2015-02-05 / 12:59:36
КОЛИ ПРУКУРАТУРА ЗАЙМЕТСЯ ЩУРЕМ БУВШИМ ГОЛОВОЮ РДА ЯНИКА ,А ТЕПЕР ВИБРАНИЙ ЦИГАНАМИ СЕЛИШНИМ ГОЛОВОЮ

Владик 2015-02-02 / 13:45:13
Закарпатская область

Согласимся с официальной предъявой руководителю облпрокуратуры Янко: с зимы прошлого года активисты люстрационного комитета в Закарпатской области так и не дождались реальных результатов расследований в отношении «разгонов» закарпатского Майдана.

Ужгородские активисты, убедившись в полном бездействии экс-облпрокуроров Владимира Корбаня и Олега Сидорчука в расследовании преступлений, направленных против активистов Евромайдана, требовали их немедленной люстрации. И хотя оба прокурора со временем лишились своих «хлебных» мест, фамилии до сих пор не внесены в Единый люстрационный реестр, как того требует «Закон».

Более того, наверняка Яреме известны, что факты коррупции и «прихватизации» земель, которые остались после Корбаня и ставленника Махницкого Сидорчука, даже с назначением в начале января этого года облпрокурором Владимира Янко, так и остались на бумаге в столе кабинета руководителя этой прокуратуры.

А с недавних пор, «под носом» у Янко, прокуратурой областного центра - Ужгорода «рулит» Иван Зарева, которого ещё совсем недавно городской люстрационный комитет г. Берегово обвинял в коррупции, «крышевании» сигаретного контрабандного бизнеса, лоббировании интересов определенного клана заготовщиков металлолома. Однако, вместо люстрации, прокурор пошел на повышение. Об этом также Яреме «настучали».

Что интересно, одной из первых задач, которые поставил себе Янко, как только его представили новому коллективу прокуратуры Закарпатья – реформировать её. Тут и его желание поставить себе в замы экс-прокурора Ужгорода Ивана Штефанюка, которому, между прочим, высказали своё недоверие закарпатский Автомайдан и ужгородский горсовет с депутатами и общественностью.

Похоже, окружая себя подобными кадрами, Янко приближает новые акции протеста под стенами прокуратуры.

Являются ли эти его действия основанием для выговора от Генпрокурора – возможно, а может, здесь разыгрывается другая карта.

Племяша 2015-01-29 / 14:34:33
Лишіться Шимона, ми го скоро назад до Кайла утправиме.

шимон 2015-01-29 / 13:24:15
Та перестаньте все про мене, виставте на головну сторiнку племяша Бенци-злодiя Братюка, вiн давно краде, а я недавно.

Іван 2015-01-29 / 12:05:38
Та пишіть правду - матку, що за ініціативи Лунченка та погодженням з Губалем і Чубіркою повернули у прокуратурі людей режиму Януковича, хабарників і корупціонерів, які з людей будуть останню шкуру дерти, бо Бенца їм уже довів щомісячні ставки. Кожному з них Бенца повісив на шию буксу і відправив по області митарити.
Давайте речі називати своїми іменами

Гебеш 2015-01-27 / 17:29:08
А справу кримінальну по Бенцовому зятю коли закриють?

Митник 2015-01-27 / 16:58:11
Касир у них один, то Василенко. Щомісяця лише з одної митниці несе 140, не говорячи вже про зеленку і те, що з Пересоляком тупо украдуть. Ще і кримінальними справами всім погрожує і Бітляном

ПРОКУРОР 2015-01-27 / 16:28:12
Кого визначили касиром? Шимона чи Братюка? До кого потрібно заходити?

Тячево 2015-01-27 / 16:04:59
Шановні читачі, до Вашої уваги наступна історія, від якої вуха в’януть. Братюк зібрав біля себе слухняних приватних підприємців, що з села Руське Поле, яким навішав локшину на вуха. Справа в тому, що Генеральний прокурор України Пшонка доручив Братюку побудувати для нього в цьому селі віллу. За рік підприємці допомогли «царьку» звести будиночок на 400 м2. При цьому Братюк запевнив, що поки він у Тячеві, то за ґрати не потрапить жодний тячівець, за винятком сліпого, кульгавого або бездомного. «Царьок» слово стримав, і «горний ворон» їздить порожнім. Колись він був переповнений, а зараз Тячівське ІТТ постійно без затриманих. «Царьок» розпочинає робочий день із інформації, чи потрапив за ніч хтось до рук міліції, після обіду «несе битий небитого». Братюк усе рішає і гадає, що він усе життя буде царювати та ніколи не помре.

Шановні читачі, доводжу до Вашого відома, що в прокуратурі Братюк набрав команду і кожен має ролі: хто проводить ремонт замків, хто на Ужгород готує сумки з ковбасою. Роман збирає інформацію по кафе, хто що говорить про прокурора, а вдень закривається в кабінеті і до обіду відсипається. У нього в кабінеті є навіть маленька подушка. Прокурор Дьолог – це довірений помічник, однокурсник Братюка. До відома читачів, Дьолог до 7-го класу навчався у Солотвинській спецшколі. Він тільки в 4-му класі почав пізнавати букви. У колишнього голови Тячівської РДА Василя Банка є фото усього класу. Нам тільки не вдалося дізнатись, до якої школи ходив Братюк, але видно, що долари рахує добре. У Братюка зараз одна мета: як позбутися Тимківа — першого конкурента на заступника. Прокурор- «царьок» собі вибрав на зама Юру Беламута. Цей молодий Братюку відвалив немалу суму, але прокурор знає потроху зелені відробляти. Для Беламута — квартира, а Рошинець і Тимків по 30 км кожного дня доїжджають на роботу. Їм квартира не світить.
Вони його нехай терплять, а ми, громадяни, заслуговуємо на справжнього прокурора району, який буде керуватись ст. 21 Конституції України, а не доларами, та жити за поняттями. Можливо, хтось у районі знайдеться та відправить цю публікацію Президенту та Генеральному прокурору України. Думаю, що досить цьому хабарнику сидіти в прокурорському кріслі.

Олена 2015-01-27 / 15:24:55
Бридко читати, до чого дійшла держава? Колишніх невігласів-хабарників призначати далі на керівні посади в інші райони.Поки люди не повстануть змін не чекати!Їх не люструвати треба, а в буцигарню увязнити на довічне!

Ось так 2015-01-27 / 14:31:18
Як би могли чути Корбань, Бакай і Сидорчук як їх поливають брудом перед новим прокурором ті, що вчора грали їм на баяні, бігали до них із дорогими подарунками і готові були за них виплигнути у вікно, у них би волосся дибом стало. Ця участь чекає і на Янка.

Няша Іванка 2015-01-27 / 12:46:57
Якби Корбань із Сидорчуком стільки швалі не притягнули в область і апарат, цієї писанини би не було. Якраз вони і продавали посади і теплі місця, чому тоді всі мовчали? Всім було добре? Зараз як почали відтягувати за ноги від корита молодих хапуг- насосів, починаєте піднімати гвалт

До ЯНКА 2015-01-27 / 11:57:13
"Чиновник, що бере хабар в час, коли солдати віддають життя за свою землю - нічим не кращий ніж терорист, що стріляє з Граду по мирних жителях."

Саша 2015-01-27 / 11:49:04
Цей Шимон невіглас і дикун, він навіть писати не навчився без помилок. Як цей Шимон може керувати таким складним управлінням? А ті прокурори Братюки та Зарева однією справою в прокуратурі все життя займались - кришували контрабанду тютюнових виробів до країн Європи, а також товарну контрабанду у зворотньому напряму. Вони і власні кошти вкладували роками у цигарки та предмети контрабанди. Весь час лише бігали під кордонами і гроші зберали у митників. ГАНЬБА!

Оце такої 2015-01-27 / 09:21:08
Шимон рекетир, у нього і освіта належна відсутня, жоден з працівників управління неможе до тямки взяти, як він керувать буде цим управлінням?

Василенко 2015-01-27 / 08:55:14
Наших зобіжають, до шаблюк хлопаки будем сі боронив!

Краянин 2015-01-27 / 07:44:34
Вже зібрав туй Ямко собі на квиток через Н.Ворота ? Чи він розраховує через Яблуницький прямо до Франківщини ? Він знає, що хто без квитка тому майже вдвічі бульше треба платити. Може навіть заберуть нерухомість у Яремче, за яку ВБ його за яйця тримає

цирк 2015-01-26 / 17:34:53


Надалі коментарі у вигляді текстів з інтернет-ресурсів, тим більше ті, які не мають відношення до Закарпаття, будуть видалятися. Коментар видалено. Адмін


Мукачівець 2015-01-26 / 16:48:52
А чому не Біловара? Грамотний чоловік!

П.Русняк 2015-01-26 / 15:44:32
Ой важка шапка Мономаха, ай бо мушу ї носити!

НОВИНИ: Соціо

22:15
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 9
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
» Всі новини