Ужгородська райрада проект рішення щодо реорганізації райполіклініки відправила на доопрацювання

Сьогодні у ході чергового засідання Ужгородської районної ради, серед інших, планувався до розгляду проект рішення «Про реорганізацію лікувально-профілактичної установи «Ужгородська районна поліклініка». Однак, розгляд документу депутати відправили на доопрацювання, тож питання щодо реорганізації медичного закладу залишається відкритим.

Ужгородська райрада проект рішення щодо реорганізації райполіклініки відправила на доопрацювання

Сьогодні під час чергового засідання Ужгородської районної ради порядком денним на розгляд було винесене також і питання про реорганізацію районної поліклініки в Ужгороді.

Зазначене питання минулого тижня викликало чималий резонанс серед мешканців району, які висловлювали побоювання щодо можливого перенесення медичного закладу у Чоп в зв'язку з реорганізацією та виникненням у цьому звязку незручностей із добиранням на огляди та лікування.

Втім, у коментарі на цю тему кореспонденту Закарпаття онлайн голова Ужгородської РДА Анатолій Тимченко запевнив: про перенесення установи з Ужгорода до Чопа в разі реорганізації не йдеться, мова - лише про структурні зміни із ліквідацією власне поліклініки із наступним створенням поліклінічного відділення, яке увійде у структуру Ужгородської районної лікарні в Чопі.

Слова Антолія Тимченка у той же день підтвердив голова ОДА Василь Губаль, зазначивши, що районну поліклініку Ужгородщини в обласному центрі ніхто не закриває, а в проекті  реорганізації ідеться лише про технічні питання перейменування структурних підрозділів, а не про ліквідацію.

Сьогодні ж, у ході засідання райради, проект рішення таки постановили відправити на доопрацювання. Втім, це не задовільнило мітингувальників, які завітали на сесію і опісля ухваленого рішення вимагали таки розглянути запропонований документ ще сьогодні. 

16 грудня 2014р.

Теги: райрада, райполіклініка, доопрацювання, реорганізація

Коментарі

Степану Круку - ти олєнь! 2014-12-18 / 22:57:40


Хамство і тролінг. Коментар видалено. Адмін


Руся 2014-12-17 / 23:06:53
Тимченко зводить рахунки з Наталією Худан. Поліклініка працює для людей, а так звана нікому не потрібна "реорганізація", шита "білими нитками" і потрібна тільки панові тимченку.

Фединцю 2014-12-17 / 15:27:53
Фединцю!!! Ти што не знаєш кулько в нас ПП в районі? ПП Чопик, ПП Палінкаш, ПП Бодак, ПП Худан, ПП твого племянника Скалінчана, ПП Рогач, ПП Палушка, ПП Шинкаренко, ПП Малеш, ПП Сливка, ПП Сабо, ПП Бакша....айбо ще їх тулько є, што папіря ти не устачить оби їх усіх переписати. Скоро прийдуть до тя реєструвати акціонерноє общество!

Степан Крук 2014-12-17 / 14:37:40
Наталія Худан раніше очолювала виборчий штаб "Партії Регіонів" в районі. За це її сусід Ледида "нагородив" посадою головного лікаря Ужгородської районної лікарні. Оскільки Наташа не мала ніякого організаційного досвіду (всю трудову діяльність спілкувалася з апаратом УЗД, а не з людьми), з посади її попросили, але "родили"їй "поліклініку" в Ужгороді. Ця "поліклініка" є "Амбулаторією сімейного типу" в самому корупційному розумінні цього слова: тут працює чоловік Наташі, син і родичі. Два роки ця структура НЕЗАКОННО фінансувалася з районного бюджету, оскільки ні ліцензіїї, ні дозволів на діяльність не мала. Окрім того, як зізнався тимчасово виконуючий обовязки державного громадянина в районі Тимченко, впродовж двох років "поліклініка" брала від населення гроші за ненадані послуги. Потрібна термінова прокурорська перевірка, а не бутафорні пікети недобитих регіоналів.

Варто знати! 2014-12-17 / 14:20:13
Як подейкують учасниками проплаченого пікету райради були - шофер Ледиди, товариш Харченко і ще пару штук тітушок. Всі вони вже вивчили гімн України і 3-4 рази співали на сесії. Акцію знімав 21 анал ТВ. Все в найкращих традиціях LifeNews.
P.S. Крім головлікарки, яку влаштував туди Ледида, там ще працюють ТРОЄ її родичів.

пересічний громадянин 2014-12-16 / 20:13:23
Назвати пару кабінетів і коридор Районною лікарнею №2 важко.
А Худан Н. зганяє підлеглих на пікети в кращих традиціях "Партії регіонів" .щоб не втратити своє крісло.

надь 2014-12-16 / 17:02:14
Це повний обман людей Пан вео Тимченко

P.S 2014-12-16 / 16:37:41
Депутатам не потрібно розглядати дебільний проект рішення «Про реорганізацію лікувально-профілактичної установи «Ужгородська районна поліклініка»,а потрібно доопрацювати саму поліклініку!

Степан Крук- Анатолію 2014-12-16 / 16:23:30
Не обманюю! Це питання вивчив, знаю всю колуарну гру відкриття поліклініки. Тільки факти! Маєш що сказати - оперуй фактами! Якщо немощний - помовч.

анатолій 2014-12-16 / 16:12:31
Не обманюй людей пане дописувач бо прийдеться відповісти за кожне неправдиве слово як не тобі то твоїм дітям.І ще нічого у вас немощних неполучиться .храни вас бог.

Степан Крук 2014-12-16 / 14:57:38
Впевнений, що ця "реорганізація", як і дана інформаційна замітка не зрозумілі пересічному громадянину. Поясню, в чому тут проблема. Два роки тому на Вул. Парижської Комуни, 2 була відкрита районна поліклініка. Для цього були передані цій структурі приміщення обласного шкірного диспансеру та Ужгородської міської поліклініки №2. Оскільки створена Ужгородська районна поліклініка із-за поганого оснащення не відповідає стандартам та нормам, держава відмовилася видати цьому закладу ліцензію та дозволи на подальшу діяльність, як окремому юридичному субєкту. А далі -цирк! Недалеке районне керівництво, замість того, щоб привести заклад у відповідність із існуючими стандартами та отримати ліцензію, вирішило обійти закон і провести так звану реорганізацію. Згідно з цим задумом поліклініка продовжить свою роботу, як поліклінічне відділення, ВИКОРИСТОВУЮЧИ НАЯВНУ ЛІЦЕНЗІЮ МІНЗДРАВА ВИДАНУ УЖГОРОДСЬКІЙ РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ. При цьому, Тимченко планує розширити види діяльності, котрі раніше були заборонені із-за неналежних умов.

НОВИНИ: Соціо

22:15
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 9
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
» Всі новини