Керівник штабу «Народного фронту» в Ужгороді через аферу хоче безкоштовно отримати у власність кілька земельних ділянок (ДОКУМЕНТ)

Прокуратура – бездіє, міліція – «кришує»

Керівник штабу «Народного фронту» в Ужгороді через аферу хоче безкоштовно отримати у власність кілька земельних ділянок (ДОКУМЕНТ)

Колишній кримінальний елемент, ініціатор з аферою по приватизації історичного комплексу "Корона", а нині - депутат Ужгородської міської ради та керівник штабу політичної партії "Народний фронт" по виборчому округу №68 з центром в Ужгороді Іван Волошин знайшов нові цинічні схеми по незаконному збагаченню за рахунок міської громади. На наступну сесію міської ради, призначену на 7 листопада, виноситься питання по безоплатному отриманню І.Волошиним ряду земельних ділянок, які би мали бути реалізовані на комерційній основі.

Як розповіли інтернет-виданню Закарпаття онлайн джерела в Ужгородській міськраді, у першому випадку йдеться про ділянку площею 0,029 га перед Будинком побуту на площі Шандора Петефі, поруч з парковкою. Ділянка, щоб відвернути увагу громадськості, розділена на 3 суміжні, з різними адресами, як, в свою чергу, оформлені на підставних осіб – так званих "піджаків", одним з яких є мати дружини Волошина, яка має відмінне від чоловіка прізвище.

Згідно з проектом рішення «Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок», розміщеному на офіційному сайті міськради (пункти 2.143 - 2.145), ці ділянки БЕЗКОШТОВНО виділяються громадянам ДЛЯ БУДІВНИЦТВА ІНДИВІДУАЛЬНИХ ГАРАЖІВ, що саме по собі є нонсенсом в історичній частині міста і не передбачено генпланом. Перелік ділянок: гр. Роман А.М. - 0,009 га, вул.Митрака, б\н (без номера), гр. Готра Т.М. (мати дружини І.Волошина) - 0,01 га вул. Мукачівська, б\н, гр. Бела А.М. - 0,01 га вул. Мукачівська, б\н.

Після отримання у власність ці громадяни формально продають ділянки структурі І.Волошина, змінюється цільове призначення на комерційне, будується ресторан на кшталт "Апріорі". У такий спосіб І.Волошин, який вже до того пограбував громаду Ужгорода на кілька десятків мільйонів у афері з викупом «Корони», безкоштовно отримує ділянку в історичній частині міста.

У іншому випадку, де йдеться про ділянку 0,7 га по вулиці Електрозаводській (за комплексом "Унгварський", власником якого є І.Волошин), використовується інша схема. Цю ділянку розбито на 7 окремих по 0,1 га, які виділяються безкоштовно на підставних осіб ("піджаків"), для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку з подальшею передачею у власність. Відповідно до генерального плану забудови Ужгорода, в цій зоні не передбачено будівництво житлових будинків – це промислова зона. Потім ці підставні особи формально продають свої ділянки І.Волошину, який змінить цільове призначення на комерційне. Реалізувавши цю схему, І.Волошин знову ж таки БЕЗКОШТОВНО отримає ділянку під комерційну діяльність (такі ділянки повинні продаватися виключно через відкриті торги), а місто втратить приблизно 2 мільйони гривень.

Перелік підставних осіб ("піджаків"), на яких виділяються ділянки (у зазначеному проекті рішення це пункти №2.128 - 2.134): Куцин Н.В., Ольхова А.В., Тертичний В.О., Футорняк Р.М. (має давню історію стосунків з І.Волошиним - http://clipnews.info/newstopic.htm?id=27175 . Зараз Р.Футорняк є керівником ТОВ «БІЗНЕС ЦЕНТР КОРОНА» яке "викупило" "Корону" за 1, 25 млн), Футорняк Є.Р. (однозначо, родич Р.Футорняка), Головей А.В., Сурма Л.О.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, Іван Волошин, який є ужгородським гаманцем В.Медведчука, з "Украинским выбором" якого укладав угоду про співпрацю, позначений активною співпрацею з іншим ставлеником В,Медведчука на Закарпатті - начальником УМВС України в Закарпатській області Сергієм Шараничем.

Останній, будучи також ставлеником «Народного фронту», "кришує" усі злочини, до який має відношення І.Волошин:

1. Крадіжка газу, вчинена у великих розмірах, в велнес-готелі «УнгварсЪкій» (карається позбавленням волі на  строк  від  п'яти  до  восьми років) і

2. Використання там же незаконної свердловини мінеральної води
;

3.  Заниження при викупі площі готельного комплексу «Корона» на 1 тисячу квадратних метрів, факт якого зафіксовано прокуратурою і порушеною кримінальною справою, і за що навіть було засуджено винних осіб з числа виконавців;

4. Руйнування пам’ятки архітектури місцевого значення «Корона» без ЖОДНОГО з величезного переліку документів, необхідних ДЛЯ РЕСТАВРАЦІЇ об'єкта. 5. Кричущий факт корупційної участі у бізнесі Івана Волошина чинного високопосадовця СБУ Дмитра Білоуса. Котрий, до того ж, прикривав ще більш кричущий факт прослуховування і «проглядання» закарпатських високопосадовців за допомоги незаконно встановленого в «УнгварсЪкому» аудіо та відеообладнання.

Передостанньою аферою став перепродаж  "Корони", придбаної за 8 млн, за ціною 1,25 млн грн, метою якого є замести сліди всіх попередніх оборудок довкола цього об’єкту.

Саме через негативний імідж І.Волошина «Народний фронт» зазнав нищівної «мажоритарної» поразки в Ужгороді – кандидат від цієї політичної сили отримав всього лише 5,38 відсотка голосів виборців.

01 листопада 2014р.

Теги: аферист, Волошин, Народний фронт

Коментарі

Читач 2014-11-13 / 16:48:05
У черзі на земельні ділянки в місті понад 6,0 тисяч чоловік. Люди чекають із 1993 року.
Учасників АТО в черзі понад 160 чоловік. Постанова є, землі для учасників не є.
Земля є для депутатів та їх піджаків: 10 ділянка, 20, 50.
А Вам Ужгородцям доста дати по 200 грн. за голос замість ділянки.

ось так 2014-11-07 / 22:05:07
http://zakarpattya.net.ua/News/131588-Uzhhorodski-deputaty-taky-podaruvaly-kolezi-Voloshynu-bezkoshtovnu-zemliu-v-tsentri-mista-pid-harazhi-ta-bilia-Unhvarskoho

Галичанин 2014-11-06 / 21:43:07
Зітріть теє бидло з свого міста якщо ТАК, прокиньтесь і вперед.

безпредел 2014-11-06 / 13:56:34


Прокуратура, мабуть, у долі, бо не опротестовує очевидні порушення. А ужгородці побачать уже в п'ятницю, якими будуть дії цих депутатів.


IN RE 2014-11-06 / 06:56:47
Феєр забув, як у 90-х возив у багажнику свого джипа бізнесмена, котрий відмовився від "кришування"? 125 кілове тупеньке створіння...

до 111 2014-11-05 / 15:31:47
Гадаєте, що адмін єдиного незалежного закрпатського сайту не бачить, що Щадей органічно вписався в компанію волошиних-феєрів з їхніми цінностями і принципами? Просто, мабуть, дуже важко змиритися з усвідомленням того, що сотні людей на майдані і тисячі на сході віддали своє життя, щоб справа регіоналів і надалі жила й процвітала...

111 2014-11-05 / 10:39:23


А админ сам Щадей!!!!!!!



Не меліть дурниць. У майбутньому коментарі такого штибу видалятимуться. Адмін


drug 2014-11-05 / 09:29:45
ЛЮДИ!А не пора громаді виразити недовіру цьому самозванцю?шо просто так туй бичитися?гнати і Феера і всіх тих хто стоїть за всіма оборудками,таке враження що не було ніяких змін...давайте дату і всі хто не байдужий прийдемо в раду і все за раз вирішим!

Атошник 2014-11-04 / 13:42:38
Тих хто проголосує за надання дозволу на розробку проектів
відведення земельних ділянок з подальшою передачею їх у власність
2.128. Гр. Куцин Надії Василівні земельної ділянки
площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку,
господарських будівель і споруд по вул. Електрозаводській, б/н.
2.129. Гр. Ольховій Аллі Віталіївні земельної ділянки
площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку,
господарських будівель і споруд по вул. Електрозаводській, б/н.
2.130. Гр. Тертичному Володимиру Олександровичу земельної ділянки
площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку,
господарських будівель і споруд по вул. Електрозаводській, б/н.
2.131. Гр. Футорняку Руслану Миколайовичу земельної ділянки
площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку,
господарських будівель і споруд по вул. Електрозаводській, б/н.
2.132. Гр. Футорняку Євгену Руслановичу земельної ділянки
площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку,
господарських будівель і споруд по вул. Електрозаводській, б/н.
2.133. Гр. Головей Андрію Вікторовичу земельної ділянки
площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку,
господарських будівель і споруд по вул. Електрозаводській, б/н. 12
2.134. Гр. Сурмі Лілії Олександрівні земельної ділянки
площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку,
господарських будівель і споруд по вул. Електрозаводській, б/н.

ОБІЦЯЮ ЗРОБИТИ В ГОЛОВІ ДИРКУ

Дембель 2014-11-04 / 12:22:49
"Гаспада" з міськради!, якщо ви забули що маєте виділити ділянки учасникам АТО - а такі звернення вже є, то подумайте про своє майбутнє та перспективи можливого спокійного життя... Дайте людям чесну відповідь, а краще землю якої ніби то в Ужгороді, з ваших слів, не має. Обласне керівництво пообіцяло і як не дивно вже конкретно почало працювати над цим питанням - черга за вами. Про Волошина - аферист з судимостями.

Вій 2014-11-03 / 12:21:35
Електрозаводська подеребанена волошиним під бізнеспроект термальноі води. Приймають участь суддя семерак, прокурори савченко та малинич, міліціонер шаранич та.... Лунченко, який особисто оглядав територію і дав добро на вкладення більшоі частки грошей бо лисий іх не має. Ось така перчинка шановні ужгородці. А всі думають чому ушастік лисий став керівником штабу Народного фронту! Спільний бізнес! Ось і всі зміни після Майдану! Тільки зміна облич! Та ні! І обличчя тіж, лише вовк надягнув шкіру вівці! Спіть ужгородці! Спіть!

Адмін 2014-11-02 / 23:33:28
Я хвилююся не за революціонера. Мій обов'язок - хвилюватися за сайт. На сайті має бути порядок. І коментарі мають стосуватися теми, а не бути сміттєвим баком. Це потрібно не мені, а всім читачам. Якщо в коментах буде хаос, ви самі перестанете їх читати, а значить - і дописувати в цю рубрику.

Адміну 2014-11-02 / 23:00:30
Волошин - аферист і дерибанщик! П.с. Не хвилюйтесь, адміне, так за того революціонера!)))

distalo 2014-11-02 / 22:21:08


Taki aferustu jak volosun, fejer, kovach obkradajut nas za dopomohoju rstusnyakiv, pohorelovux. A teper v cyu brudky kompaniju voriv zatesavsa cej psevdorevolucioner P.s. na resursi nastav kinec svobodu slova?

Таке враження, що Щадей персонально вам межу переорав і ви тепер ні про кого іншого думати і говорити не можете. А тому строчите коментарі під різними нікнеймами і навіть різними абетками. Адмін


Адмін 2014-11-02 / 21:57:41


Надалі коментарі про Щадея під цією публікацією будуть видалятися як флуд. Тут тема про І.Волошина і його зловживання. Буде тема про Щадея - будете виливати душу там.


Вуйко Славко 2014-11-02 / 18:53:41


Флуд. Коментар видалено. Адмін


правда 2014-11-02 / 18:19:39
за пів-року щадей встиг: волошину корону переписати. мартину регіоналу 1.5 млн. грн. дати на озеленення (мартин то точно "озеленився"), в інтересах регіоналів андріівих змусив ужгородців платити по 3 грн. за проіхд в вонючих маршрутках, тепер ділить землю для волошина, прибиває пологовий будинок, звільняє професіонала головного архітектора сарваша...
а ще пару днів тому закликав нас голосувати за нього, бо він бореться з регіоналами! Пора вже цього корумпоавного чиновничка приземлити в сміттєвий бак!

Вектору 2014-11-02 / 17:47:07
Згадані вами "паскуди" хоч не корчать з себе революціонерів-борців за справедливість. А якщо ви вже згадали про законність, то заяви волошинські після реєстрації відповідні структурні підрозділи виконкому ( повністю підконтрольні саме в.о. Щадею) мали поставити в кінець черги ужгородців. Все так геніально просто!)))

вектор 2014-11-02 / 17:20:31
Крім мотивації є закон, в рамках якого діє Щадей. Він, зрозуміло, в цій ситуації йде на поводу у паскуд типу Феєра, Волошина і т.д. І в цьому його вина. Але не варто ставити його на вістря проблем. Такими ж паскудами є ті, хтой дерибан ініціює, депутати, які за нього голосують, і міліція і прокуратура, які не ставлять все в русло закону

Виборцю 2014-11-02 / 16:38:48
Царь хороший, бояре плохие!))) тисячі ужгородців в черзі на отримання ділянок - погана мотивація для Щадея?!! Ніхто ж волошинські заяви в чергу не поставив. Сьогодні заява - завтра проект рішення! Все по-демократичному!

НОВИНИ: Кримінал

22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 11
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 4
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
/ 1
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
» Всі новини