Заступник голови Закарпатської ОДА на колегії "зам'яв" тему прямих виборів головного медика Закарпаття (ВІДЕО)

Сьогодні в Ужгороді відбулась чергова колегія управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА. Перед її початком декілька студентів-медиків висловили свої претензії, побажання та заклики до медичної спільноти області.

Заступник голови Закарпатської ОДА на колегії "зам

Під час колегії до медиків звернулись журналісти, які висловили надію, що керівництво галузі й надалі буде працювати відкрито й прозоро. Також йшлося й про те, що обирати на посаду очільника медичної галузі області потрібно за рейтинговим конкурсом, з погодженням громадськості та медичної спільноти.

Проте дізнатися думку медиків щодо доцільності відкритого конкурсу на посаду очільника медичної галузі області так і не вдалося. Пропозицію про проведення відкритого конкурсу на посаду керівника охорони здоров’я заступником голови Закарпатської ОДА Андрієм Сербайлом було ігноровано.

14 травня 2014р.

Теги: медики, колегія, Сербайло

Коментарі

Екс-депутат 2014-05-15 / 15:21:47
О! Ось і обізвався вже другий претендент покерувати медициною області. П.Василю, якщо Ви так гарно обізнані про "багатьох людей", яким не допомогли, то можливо Ви згадаєте, хто очолює медичну депутатську комісію в облраді. Саме там і вирішуються головні питання. Коштами розпоряджається обласна рада. Вчіть закони та економіку. Так можна облити брудом всіх до останнього чиновника в ОДА і розповідати що у нас святі тільки жебраки Ю.Тимошенко та Ярош (як це йому вдалося утримувати родину на 600 грн в рік?)

василь 2014-05-15 / 14:09:43
Головна фішка Шніцера - все спускати по тормозах, на все закривати очі, адже за все заплатять хабарники йому у кишеню. Не боявся нікого, бо думав, що регіонали будуть при владі ще довго-довго. Я знаю багатьох людей, які молили його допомогти, але він нічого не робив і за це поплатився. А сидять біля нього і Брич-пенсіонер, і Романко-хабарниця. Щоб оздоровити медицину в області, треба з управління всіх звільнити, бо зажралися вже до безобразія.

До працівниці будинку дитини 2014-05-15 / 14:02:17
Вам необхідно звернутися до психіатра. Бред сивої кобили...

Підприемець 2014-05-15 / 14:01:25
Є встановлена норма, 10 процентів від закупівлі це відкати. Можу тільки уявити скільки відмито коштів в будинку дитини за рік. А їм ще мало, грішать обкрадають дітей. Цікаво скільки носили Шніцеру щомісячно за кришування. Іначеб головного лікар давно вигнав як того собаку.

лікар окл 2014-05-15 / 13:08:34
правильно а головним лікарем обласноі- шніцера

лікар 2014-05-15 / 12:42:57
Потрібно начальником облсного управління охорони здоровя поставити ЯЦИНУ Ю.Ю, професіонал в дуже порядна людина

працівниця будинку дитини 2014-05-15 / 12:39:19
Я пана Шніцера бачила декілька разів і то на фото в газеті або в інтернеті. Не можу судити за його професійні дії тому що особисто з ним не знайома, але судити про нього можно з дій його підлеглих. Для прикладу і працюю в обласному будинку дитини вже більше 10 років і за весь час від ні разу в нас не був. Раз на рік приїжджає на свято його заступниця Міцьо яка дальше кабінету головного лікарі не йде але на дорожку їй в машину завжди щось кладуть. Але сужу про пана Шніцера з його підлеглих. Пан Бейреш який є головним лікарем працює більше року. Ясно що просто так і не за красиві очі він з Мукачева до нас не попав. Його протолкнув на посаду Кошеля – головний лікар сан Карпати який є шовгором пана Бейреша. Але по суті. Що доброго змінилось в будинку дитини. А нічого. Почались ускориними темпами вимиватись державні кошти в кармани. Для прикладу, деякі наближені до керівника особи такі як секретарка, юристка, відділ кадрів та головний бухалтер мають величезні щомісячні доплати та і до того премії які складають на місяць більше чим посадовий оклад. А що прості працівники. Вони і не знають що таке премія. З ними поводяться як з рабами. З січня місяця з порушенням всіх законів, без будь яких пояснень з медичних сестер зняли по 180 грн. в місяць. А це більше 10 тисяч в місяць. 23 квітня Бейреш зібрав всіх медсестр і добровільно – примусово заставив всіх медсестр написати заяву на безоплатний відпуск по графіку мотивуючи тим що не хватає коштів на зарплату. Ясно хто відмовиться написати заяву тому не місце в колективі. Але головне не те. На премії кошти є а на зарплату немає. Про закупівлі товарів вже не говоримо, там проходять вимивання коштів не величезні суми, а простого мила в будинку дитини немає зате по закупівлях проходить по ціні як імпортне. Ми не одноразово звертались до Шнічера з приводу порушень, до того і тих які виявлені міліцією та відкриті кримінальні , але шо далі а нічого. Все тихо спускається на тормозах. В колективі шукають ворогів, але висновків не роблять. А що Шніцер, а нічого робить вигляд що все добре, а міг би провести службове розтеження , зібрати колектив і пояснити все колективу. Це було б правильніше, і принаймі чесно.
З найкращими побажаннями працівниця будинку дитини.

психіатр 2014-05-15 / 10:28:40
Та до яких пір всякі сербайли і йому подібні будуть вирішувати хто і кого потрібно лікувати і т.д. Гнати треба всіх подалі. На полонину сільське господарство (як наші батьки) з мотикою піднімати.

пересічний громадянин 2014-05-15 / 09:18:12
при всіх владах починаючи з комсомолу цей тип "допомагає керувати" спитайте в нього де він працював, що зробив крім власної вигоди. Поки люди гинули на майдані не чути його було, вичікував. А може Біляк розкаже як Він побудував власну лікарню? невже за зарплатню лікаря. Задумайтесь кого на що міняєте панове!

Освітянин 2014-05-15 / 08:30:24
Невже ситуація з назначенням нового начальника департаменту освти буде кращою? Корупція, вона і в Африці корупція.

Психатр 2014-05-15 / 00:17:01
Схоже що вже бабло лежить у кишені. Зверніть увагу я у Андрійка оченята забігали коли почув про прозорість та залучення медичного загалу. Занервувався. Як таке може бути?! Дуже звеселив Біляк, який радісно вистрибує з інтелігентним НЄ! Які прозорі, які демократичні?!! Вони вже все "порєшалі"... Так і медицину недовго порішити... І так ледь жевріє. А ви далі люструйте та смертями на Майдані спекулюйте. Ех, патріоти використовують вас як відомий одноразовий предмет...

До теж медика 2014-05-15 / 00:09:01
Мова йде не про виборчу посаду, а про конкурс (відчуваєте різницю!) аналогічний тому, що оголосили в МВС. До слова, а яким законом чи відповідно до якого "чинного законодавства посада керівника департаменту /управління/ ОДА" люструється купкою самопроголошенців? Це теж в рамках закону?
Озвучені вимоги та побажання цілком обгрунтовані: керівництво області повинно враховувати й думку медичної громади, а не тільки проплачених студентів на чолі з неадкватною "шніцеркою" та одіозним Біляком.

також медик до теж медика 2014-05-15 / 00:05:10
За законодавством не є виборною, наприклад, і посада керівника обласної бібліотеки. Але це не перешкоджало обласній владі провести там вибори і, вже за їх підсумками, затвердити керівника. Чому тут не можна зробити так само? Бо бабло за призначення в кишеню Андрійкові не попаде?

Теж медик 2014-05-15 / 00:00:42
Для тих, хто тільки вміє розкидуватися лайном в інтернеті в коментарях. Відповідно до чинного законодавства посада керівника департаменту /управління/ ОДА не є виборчою /на жаль/. Напевно, для початку треба провести відповідні зміни в законодавстві України, що є компетенцією центральних органів влади, а вже потім звинувачувати чиновника у невиконанні своїх обов"язків.

ВПІЗНАВ!!! 2014-05-14 / 22:58:35
Ха! Так це голос Біляка! А що він там робив? І чого це він проти демократичних та прозорих виборів?!!

до Bombast 2014-05-14 / 22:56:57
Які ж це РИГИ? Обидва по життю безпартійні. Один - проспілковий медик, а другого знає пів Закарпаття - Володимир Брич.Багатьом він допоміг, до слова, дуже порядний і людяний чоловік. Навіщо ж одразу розвішувати ярлики?

медик 2014-05-14 / 22:45:44
Сербайло - чмо

люстрація 2014-05-14 / 21:59:09
Не судилося цьому вічному комсомольцеві здійснити заповітну мрію - зняти бабло за призначення на посади. 25-те справді близько.

Bombast 2014-05-14 / 21:46:59
Сербайлику, сонечко... Вже 25 близько-близько... А Юлька далеко-далеко... І що ви робите, милий мій августинчику??? А що це за дві морди навколо милого бютівця? Риги? Так бо ж - риги!!! А щоб ви сдохли, суки...

НОВИНИ: Соціо

22:15
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 9
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
» Всі новини