Дорожній контроль Закарпаття влаштував ДАІшникам день без хабарів (ФОТО, ВІДЕО)

Безумовно, на все Закарпаття кількох активістів «Дорожнього контролю Закарпаття» не вистачило. Тому «жертвою» обрали найбільшу «годівницю» ДАІ в краї – стаціонарний пост у Нижніх Воротах. Акція стала свого роду «помстою» за спалення авто одного з активістів «ДК Закарпаття» в Ужгороді, котре, як вважають активісти руху за законність на автодорогах, не обійшлося без участі самих правоохоронців.

Дорожній контроль Закарпаття влаштував ДАІшникам день без хабарів (ФОТО, ВІДЕО)

Саме тому від самого початку активісти «Дорожнього контролю Закарпаття» розмістили поблизу споруди посту саморобний плакат з фото спаленого авто і надписом «Методи роботи ДАІ. Дорожній контроль». Безперечно, інспекторів ДАІ це не порадувало, як і загалом присутність сторонніх осіб на  їх «робочому» місці. У підсумку, за 13 годин акції працівниками ДАІ було складено один протокол за порушення Правил дорожнього руху (водій дійсно допустив порушення). Ще 2 авто були поміщені на штафмайданчик через спрацювання системи "Рубіж", бо на них були накладені арешти Державної виконавчої служби України. Інші 5 авто, які також були зупинені через спрацювання системи "Рубіж", відпустили після того, як водії показали постанови про зняття арешту. Але, головним було те, що ЖОДЕН ВОДІЙ КАМІОНА, МІКРОАВТОБУСА ЧИ ЛІСОВОЗА НЕ ДАВ ХАБАРЯ ДАІШНИКАМ. Не було, також, жодного факту безпідставних зупинок.

Для ДАІ, судячи з усього, це були серйозні втрати: протягом дня пост Нижні Ворота  двічі відвідав заступник начальника УДАІ в Закарпатській області Василь Бокоч, котрий, навіть, напоїв активістів кавою.

Щойно інспектори ДАІ зітхнули з полегшенням після того, як хлопці з «ДК Закарпаття» покинули пост і вирушили в бік Ужгорода, як їхній кошмар продовжився – в «нічну зміну» у Нижніх Воротах заступили інші активісти ДК.

Цю добу інспектори ДАІ в Нижніх Воротах пропрацювали практично безкоштовно…

А наступного дня, в неділю 14 липня, подібну протестну акцію, спрямовану проти репресій правоохоронців, також з плакатом з фото спаленого авто, «Дорожній контроль Закарпаття» провів на автобазарі в Кінчеші. А ще «дорожньоконтролівці» знову ловили ДАІшників на порушеннях, за які ті самі штрафують водіїв, а також вказували їм на неоднакове ставлення до всіх учасників дорожнього руху. Адже, наприклад, байкерів, що покидали "зону" в Боздоському парку Ужгорода після бурхливої фестивальної ночі, ДАІшники потривожити на предмет наявності в їх крові алкоголю не наважилися. Бо, очевидно, на відміну від безспідставного докладання фізичної сили до звичайного водія, тут і самим можна «заробити» по шиї...

Показове спалення автомобіля товариша не залякало і не зупинило активістів «ДК Закарпаття». Швидше, навпаки. А тому працівникам ДАІ Закарпаття навряд чи доведеться зітхнути з полегшенням – підпал спрацював, швидше, проти них, спротив свавіллю на дорогах Закарпаття триває, все більше водіїв перестають боятися і вчаться протиставлятися нахабству і захланності "правоохоронців". І вже в недалекому майбутньому ця боротьба за справедливість обов'язково переросте в нову, цивілізовану якість. Коли ДАІшники будуть виходити на дорогу не «косити бабло», а, як і повинно бути, дбати про безпеку усіх учасників дорожнього руху.

Але для цього "дорожнім контролем" маємо стати всі ми...

Нижні Ворота - проїзд безкоштовний

З заступником начальника УДАІ в Закарпатській області Василем Бокочем

Кава від заступника начальника УДАІ в Закарпатській області Василя Бокоча

Нічна зміна на посту в Нижніх Воротах

Акція на авторинку в Кінчеші

Боздоський парк. Інспектори ДАІ на несправному авто

Боздоський парк. ДАІ і байкери

;

15 липня 2013р.

Теги: Дорожній контроль, ДАІ

Коментарі

ДК Закарпаття 2013-10-22 / 20:51:54
виталий 2013-10-17 / 13:58:05
Как можно связатся с дк Закарпаття ?

zakarpatdk@gmail.com

виталий 2013-10-17 / 13:58:05
Как можно связатся с дк Закарпаття ?

Яник 2013-07-19 / 10:23:52


Скучка Ю.Ю. ти тупое необразоване чмо якого давить жаба!ти даже у званнях не розбераєшся!ти чмо *** ***** кіть хочеш шось сказати за Феделещака та скажи в очі,а не розказуй тут який ти розумний! Тупий тя дурню уродив


Дорожный контроль 2013-07-17 / 19:43:05
дозволен

Читач 2013-07-17 / 19:00:45
Люди добрі! Хто знає, Візир дозволено використовувати?

Читач 2013-07-17 / 18:59:14
Скоро і стопХам появиться...

Сериднянин 2013-07-17 / 18:45:31
Боже то чмо із Сериднього то чмо: їм скоро будуть усім палити І ПРАВЕЛЬНО.

Скучка Ю Ю 2013-07-17 / 18:41:51
То Лазар малий тупий Офіцер,зять ТУПОГО ФЕДЕЛИЩАКА МІША.Так і треба МІНТАМ бо роги і зясь ростуть.Пацани БОМБА.

Рольф 2013-07-17 / 09:42:56


Так пацаны же правое дело делают, меня месяц назад пытались мусорки лохануть, в принцыпе я и не просил их о помощи, они видать мимо ехали, за две минуты порвали ГАЙцов как тузик тряпку. А исполнителю я бы пожелал себя беречь... если реально им палят машины за их движение, ***************


О.Д. 2013-07-16 / 16:13:40


ESC, не спіши поперед батька в пекло )) У тебе попереду ще "довга дорога в дюнах". А ти від службового "рвєнія" вже риєш землю копитом. Усьому свій час. Буде тобі і аудіо, буде тобі і відео... ))



А щодо припущень...



У нашій країні завдяки міліції багато чого базується саме на припущеннях.



Припущеннях про хабарників, припущеннях про розкрадання бюджету, припущеннях по "мажорних" винуватцях ДТП, припущеннях по підпалах. Одні "припущення" і жодного злочину, доведеного міліцією. Натомість у міліцейських зведеннях - "украв 5 кг металобрухту" і "затримали з 0,5 г марихуани".



Працюйте, ESC, а не соплі жуйте. І пам'ятайте (і ти зокрема - також), що це не ви нас, народ, найняли на роботу. А ми вас. А отже, не ми вам маємо демонструвати факти про "перевертнів у погонах", а ви нам. А ми маємо жити у безпеці, робити кожен свою роботу і радіти справедливій державі з чесними міліціонерами.



А поки їх нема, ми будемо тикати вас мордами у вами ж "напрацьоване" лайно. Нюхайте і облизуйтесь... ))


ESC 2013-07-16 / 16:09:46


Факт,чому не бачу відео,де знято з аудіозаписом факи погрози, взагалі будь-кому, працівниками ДАІ.Чому не викладе ****?Послухаєм, подивимось разом.В іншому випадку це все має певну та чітку ознаку - " звинувачення базуються виключно на твоїх власних догадках і припущеннях". Де заявя в МВ УМВС про погрози з боку працівників ДАІ? Нема чого обсусолювати суб'єктивне бачення, прокуратура розбереться у всіх дрібницях. Не гарно тільки те, що припущення викристовуються як факти.


??? 2013-07-16 / 15:39:02
А прокуратура Ужгорода, в зв'язку з резонансністю, не хоче взяти цю справу "під контроль"? Чи "рука руку миє" і "ворон ворону око не виклює"?

Дорожный контроль 2013-07-16 / 14:18:08
tchopskiy в начале Вам нужно связаться с нами.

tchopskiy 2013-07-16 / 13:09:33
В Чопі допоможемо організувати чергування.

Факт. 2013-07-16 / 12:11:36
для ESC 2013-07-16 / 11:35:27
на видео ролике явно слышно что в день поджога ему угрожали именно сотрудники МВС.

журік 2013-07-16 / 12:07:09
Подебрієві не спалять машину, бо він ні на що, крім гидоти, не здатний - ні спати з чужою дружиною, ні чесно працювати на посаді керівника прес-служби міліції. Варцаба підібрав з вулиці погань, яка залишилася після Рати, і я ка абсолютно не користується авторитетом серед журналістів. Більше того, яка ще до свого призначення настільки дістала нормальних людей у Фейсбуку, що ті повидаляли її зі своїх френдів.

Варцаба вже незабаром побачить,як, нібито кидаючись на амбразури за міліцію, Подебрій швиденько угоробить своєю "діяльністю" залишки авторитету міліції...

ментярі поганій 2013-07-16 / 11:40:18
Подебрій, ти вже пуджав. А ще казав, що підпалу не було. А потім - що то був піар і політика.
Треба, щоби тобі спалили машини, аби подививитися, як ти будеш розказувати про піар.

ESC 2013-07-16 / 11:35:27
Ваня ДК,пряме звинувачення в скоєні кримінального злочину тягне за собою відповідальність, якщо звинувачення було безпідставним.Ти ж звинувачуєш МСВ України.Дуже сміливо,враховуючи, що звинувачення базуються виключно на твоїх власних догадках і припущеннях.
"При чому тут політична площина, до спалення автомобіля на замовлення ДАІ".
"..НА ЗАМОВЛЕННЯ ДАІ"
P.S.А якщо припустити,що власник авто спав з чиєюсь дружиною і до чоловіка ця інформація дійшла..?..і так він тобі віддячив)

Ваня ДК 2013-07-16 / 03:24:54
Й доречі, нешановный-бо брехун пан-Подобрий, напише на офиційному сайті МВС Закарпатської області, що це чергова провокація, і що це політична площина, хоча я думаю що я нікому невідкрів "Америку через форточку" про пост №1, а писати на сайті для Києва, то краще прямо на Київському офіційному може там хто й повірить перевіряй що пишеш, сьогодні люди вже не такі далекі, а ос ти далекий до законодавства Словатчини й незнає що авто яке за віком більше ніж 5 років ніхто незастрахує, тількі цивілка, яка захищає третю сторону. А на рахунок політичної площини є дуже хороше прислів"я. "При чому тут міліція якщо свиню убив грім?" але я його трішки зміню "При чому тут політична площина, до спалення автомобіля на замовлення ДАІ" Подобрий, є інші засоби масової інформації, и як що ви перечитуете тільки те що написали власноруч, наприклад що невідомо чи підпалили авто чи виникло самозагорання, то ось вам ролик, http://www.youtube.com/watch?v=7ru6TDtr29I дочекайтеся 98 секунди, а власну думку висловлюйте в себе на сторінках одноклассники або фейсбук, а не на офіційному сайті МВС

Ваня ДК 2013-07-16 / 02:30:35
Я вам скажу інше, в працівників ДАІ на посту взагалі нічого не було їстивного, правда заскакував один молодик в цивільному на Шкоді, привіз каву та чай. Напевно напилися кави на цілу неділю вперед, жоден працівник не пішов обідати, хоча жіночка яка працює в кафе теж була здивована, щодня обідають а тут за цілий день ніодного.
Кумедна історія, можна поржать.... але вона більш сумна ніж кумедна тому що:
1. Брати з дому обід? Навіщо поблизу корчма, досить непогано готують, з іншого боку брати зі собою з дому 25 грн.-це по цінам закладу перша страва, друга та компот. Але навіщо брати з дому гроші???? Хто йде в ліс зі своїми дровами? Одним легким та відпрацьованим помахом чарівної палиці, обідає весь пост №1 тож недарма в деяких працівників взводу супроводу, віблискові желетки достають тількі до початку черева, та більш схожі на великі жіночі лівчики, тому що до поперека ну аж ніяк... http://www.youtube.com/watch?v=qtchu7WDx_w зверніть увагу на восму хвилину даного відеоролика.
2. На посту №1 встановлена система "Рубіж" недалеко від посту вона зчитує номерні знаки, якщо на авто накладений арешт, спрацьовує сигнал тривоги, напротязі дня він спрацював приблизно коли семи-восьми разів, але водії мали рішення суду з собою про те, що арешт вже знятий та їхали далі, на жаль все ж таки два авто стали на тимчасовий штраф-майданчик, який розташований відразу біля адмін. будівлі даного посту, під час обіду Дорожнього Контролю підійшов молодик, зі слів було зрозуміло що він товариш водія затриманого авто, ми поспівчували даній ситуації, але чоловік попросив щоб хтось з ДК пішов з ним до інспекторів та дав згоду щоб авто рухалося далі, за що поклав на стіл 400 грн, звичайно гроші повернулися до тої кишені з якої їх і вийняли, але уяявіть собі скільки треба запропонувати інспекторам ДАІ що вони стали такими чуйними та добрими незважаючи на те що зпрацював "Барєр", навіть були готові побажати водію затриманого авто щасливої дороги. Хто їздить через вищевказаний пост ДАІ бачили розміри штраф-майданчику, помістити на нього 20 автомобілів- думаю неможливо, але зараз там достатньо місця для автівок інспекторів які несуть службу, ось і робіть висновк, в день по два авто, за 10 днів треба робити другий поверх, на жаль- це дрібничка порівнянно з тим, що там відбуваеться коли відсутні активісти "Дорожнього Контролю". Водії вантажівок сумлінно несуть гроші в путьових листах, шоб недай Боже хто в чагарнику з камерою засів. Доречі на кожну продукцію існують свої тарифи, якщо вантаж призначений на Ужгород, приклад візьмемо муку-150 грн з вантажівки, цукор 200 грн,(доречі, після доставки вантажу, отримувач повертає кошти які водій використав для проїзду через пост №1) але не все так погано, я нерозумію поки що з чим пов"язано, коли вантаж йде не на обласний центр а в бік Тячева, Хуста тариф в половину меньший, недарма водії вантажівок між собою величають населений пункт "Золоті Ворота" хоча табличка поки що "Нижні Ворота"

НОВИНИ: Кримінал

22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 11
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 4
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
/ 1
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
» Всі новини