Ужгород: ДАІ "гріє руки" на Швабській, а люди налаштовані знищити знаки (ФОТО)

Реконструкція вулиці Швабської в обласному центрі Закарпаття з перетворенням її у вулицю з одностороннім рухом створила неабиякі проблеми для мешканців прилеглих кварталів. Натомість інспектори Державтоінспекції замість займатися вирішенням проблем і виявленням справжніх порушників, влаштували собі на цій вулиці "доїльний" пост, - пишуть читачі Закарпаття онлайн.

Ужгород: ДАІ "гріє руки" на Швабській, а люди налаштовані знищити знаки (ФОТО)

"Встановлені антинародні знаки щодо примусового руху вбік універмагу "Україна" цілком і повністю порушили нормальний режим виїзду з району для мешканців. Усім відомо, як мало часу для виїзду із Швабської виділяє світлофор біля собору. Тому на вулиці створюються колони машин, які не можуть нікуди виїхати. Ситуація періодично ускладнюється "геніями", які перекривають другу смугу для виїзду припаркованими авто, часто – беспосередньо на роздоріжжях при виїзді збічних вулиць. Проте ДАІ м. Ужгорода, яка кинулася поповнювати власні кишені і бюджет міста щоденними нарядами на вулиці Швабській, цього не помічає. Схоже, влада вирішила нагріти руки на тому, що створила значні незручності городянам", – пише один з читачів Закарпаття онлайн.

"У районах, що користувалися вулицею Швабською для виїзду на пл. Петефі і далі вбік Мукачівської, проживає понад 3 тисячі людей (а це і мешканці багатоповерхівок на вул. Лєрмонтова, проспекту Свободи (північна сторона від "Деліції" і аж до вулиці Капушанської). Мешканці району настільки обурені,що налаштовані знищити антинародні знаки", – констатує обурений менканець вулиці Швабської.

17 грудня 2012р.

Теги: Швабська, знаки, ДАІ

Коментарі

Олександр 2013-02-15 / 15:46:44
Складається враження, що цей сайт наш мер не читає, або його не цікавить думка людей, які живуть в Ужгороді! Раніше я думав, що реконструкція вул. Швабської робиться для людей! Зараз думаю, що терміново потрібно було списати гроші на реконструкцію, а використати на інші цілі! Як інакше пояснити те, що не дізнавшись думку жителів мікрорайону їм так "покращили" життя. Щоб заїхати з проспекту у двір будинку потрібно зайвих 5 кілометрів проїхати, в пробці постояти і втратити багато часу. З таких водіїв і утворюються пробки. Машина могла спокійно стояти біля будинку, а вона кружляє по мікрорайону, щоб не порушуючи правила дорожнього руху заїхати у двір будинку! Шановні кореспонденти, спробуйте ще раз достукатися до "нашого" мера, щоб він почув думку виборців, які його обирали!

Жора 2012-12-18 / 07:34:21
У того кто это придумал мозгов совсем нет или они четко направлены на отстаивании бизнес-интересов. Целенаправленно на улице вырубили вссе деревья, обустроили огромные площади паркингов, закатали милионы в новый асвальт и... сделали неудобным и неестетсвенным для людей. Ведь так как предложено новой идиотской по схеме не будет удобно никому.

Сергій 2012-12-18 / 00:28:55
Мені новий рух незручний - доводиться кружляти, - лишні кілометри, не кажучи вже про час і нерви. Незручно як їхати з півдня додому (минайська, н. р-н) так і виїзжати з дому у всіх напрямках крім півдня. Краще би зробили воду цілодобово, а не такі "пакращення життя вже сьогодні". А Гаїшники ото гниди корумповані - їм плювати на людей - то яничари.

Віталік 2012-12-17 / 22:39:41
Тебе влаштовує бо ти там не живеш!! Типічний "регіонал" - що сказав мер то клас, а інші думки то фігня. А кого спитав той мер з мешканців району в якому він зробив такі кардинальні зміни, що хочуть вони. Типічна БИДЛОВЛАДА.

Унгварцю 2012-12-17 / 21:35:13
Вже давно все вирішене та затверджене.Мене,наприклад,влаштовує односторонній рух по Швабській.Піхки ходити теж ще ніхто не відміняв.двосторонньо.

Унгварець 2012-12-17 / 18:00:49
ТО Микола:
А чому такий радикалізм? Невже технічні параметри вулиці не дозволяють їй бути двосторонньою? Чи причиною є будь як напарковані авто? То давайте вирішувати реальну проблему, а не надумані.
Пропоную вносити на розгляд міськвиконкому( міськради?) дане питання і приймати рішення оптимальне для горожан. Хто займеться?

Іван 2012-12-17 / 17:36:28
Даний варіант втілений зараз незручний ні для кого.

Віталік 2012-12-17 / 16:54:52
Миколо, якщо тобі щов виїхати з дому треба буде робити 5 кілометрову петлю через усю Швабську по затору я побачу якої ти будеш про це думки. Зроблять односторонньою - паркуватимуться поперек вулиці - краще не буде. Я вже 30 років живу в цьому районі і тут геніальний Погорелов рішив нам - мешканцям району ускладнити життя дибільними порядками. Ото сам би пішов і спробував поїздити так пару днів. А однеосторонньою Швабська може бути від перехрестя Жемайте до України. Там це можливо, а інакше - НІ! Швабську зробили зручною для кого (для будь-кого крім мешканців району - а мер хто представник мешканців, а не втілювач свої космічних ідей)? Заїхати на вулицю можна лише через Петефі або через вузенькі вулички-паркінги (як Капушанська - черговий приклад ірраціонального використання місього простору, як і Фединця, Капушанська). Кому це потрібно?

Микола 2012-12-17 / 16:33:40
Швабська однозначно повинна бути односторонньою, інша справа що по Капушанській нереально проїхати, бо тячівські маршрутчики зробили біля обласної лікарні стоянку. Треба заборонити паркування на Капушанській, і проблем не буде.

яна 2012-12-17 / 16:18:05
так, доречі це правда.. в суботу сама попалася....

Віталік 2012-12-17 / 16:11:04
Наші гаішники посліпли - там щодня так машини стоять, видять лише ото на чому мож руки нагріти - нараз викупили знаки. Кому вони тут потрібні? Людям? Дуже сумніваюся, що комусь стане зручніше від того, що із Швабської виїхати можна лиш в одну сторону - до універмагу Україна.

НОВИНИ: Соціо

11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 9
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
» Всі новини