Українців на*бали

Українців на*бали

Українців вкотре банально на*бали, запропонувавши нам «на вибір» «старого, прогнозованого і проукраїнського» Порошенка і «нового, обнадійливого і лайтово проросійського» Зеленського. Ми наївно і щиро перегризали горлянки одне одному, вірячи, що обираємо власний вектор майбутнього, а, в підсумку, влада в Україні безпрограшно залишилася в руках представників кагалу «ближніх», що позмінно грабує «ету страну» вже третє десятиліття поспіль.

Демократія, вибір, змагальність – це стосується виключно їх. А нам не залишають іншого вибору, окрім як обирати з-поміж них.

І коли ми це усвідомимо, то зрозуміємо, нарешті, чому, наприклад, "майданівці" при владі не карають, а відпускають з награбованим колишніх "ригів". Або, чому, з проекцією вже на майбутнє, президент Зеленський, в підсумку, не покарає тюрмою, як обіцяв на стадіоні і з екранів телевізорів, свого візаві Порошенка.

Я не знаю, яким президентом – добрим чи поганим – зробить свою (не)смішну ляльку Зеленського ляльковод Коломойський. Але знаю, що якщо він остаточно купить собі у судах повернення Приватбанку, то це буде таке масштабне пограбування українців, яке не снилося прикоритним порохівським свинарчукам. Бо поверне він собі його вже зі 155 мільярдами гривень дофінансування з держбюджету (тобто з наших кишень), що відбулося на етапі  націоналізації цієї фінансової установи. З якої Коломойський до того вивів у офшори 5,5 млрд доларів вкладників.

І це – плюс до всіх попередніх схем масштабного пограбування України авторства цього громадянина Ізраїлю і президента Європейського єврейського союзу (EJU).

Тобто, якщо, навіть, руки Зеленського поки що не крали, то можете бути впевнені, що руки його цинічного ляльковода вже знову розвернуті, аби гребти до себе. Нахабно, масштабно, цинічно. Конкретно з наших з вами кишень.

Зрештою, для мене те, яким президентом України завтра зроблять вчорашнього(?) коміка Зеленського, факт надзвичайно важливий, але за почерговістю – другорядний. Бо сам по собі факт впарювання на вищу керівну посаду в Україні клоуна – без програми, команди і любові, чи, принаймні, поваги до «етой страни», особисто для мене є спробою приниження.

Точно такою, як коли в далекому 2004-му знахабнілий «ближній» Ігоря Валерійовича і Володимира Олександровича, тодішній глава адміністрації президента Кучми Віктор Медведчук заявив, що якщо вони захочуть, то зроблять президентом України навіть мавпу.

Тоді народ України обурився і вийшов на перший Майдан.

Тепер той самий народ, тільки уже з, начебто, досвідом двох Майданів і війни з Росією на Сході, самопринижувався, плескаючи в долоньки висуненню, і ганебно обрав майже 75-ма відсотками по суті таку саму «мавпу».

Я не дозволяю себе принижувати. Тому не голосував за Зеленського.

Без огляду навіть на ті величезні ризики, які несе з собою його президентство.

У першому турі «виборів» я голосував за Порошенка. Як і казав, стиснувши зуби. Бо вготований нам один з варіантів майбутнього України через можливий вихід до другого туру Зеленського і Тимошенко мене не влаштовував цілком.

І зовсім не шкодую, що вчинив саме так.

Але я не закрив очі на дотеперішнє розграбування України під проукраїнськими і проєвропейськими гаслами. І я не можу пробачити Порошенкові відсутність боротьби з корупцією. Яка, вслід за, звичайно, розбудовою потужної армії, мала би стати другою за значенням запорукою перемоги України у війні з Росією.

Тому з недільного бюлетеня я викреслив Порошенка теж.

За цілковитої і прогнозованої відсутності перспектив його обрання у вбивчій  пропорції три до одного це дало мені можливість вберегти душу від тягаря відповідальності за бездіяльність і дії одного зі злодіїв при владі, що опанував проукраїнський і проєвропейський сегмент політичного спектру України.

Я – вільний.

А ви?

Не поспішайте з відповіддю.

Ані некритичні прихильники Порошенка, поразка яких очевидна.

Ані, тим більше, проЗЕліти. Бо наразі точно перемогли не ви.

22 квітня 2019р.

Теги: вибори, Порошенко, Зеленський

Коментарі

Горожанин 2019-05-23 / 19:53:54
Тепер маєте нагоду голосувати за " свою " партію .Можете і за Порошенка , як собі хочете , і за " нові обличчя " Кононенка , Ірину Луценко ))))).
Я за Зеленського голосувати не Збираюся ...і за партію мерів - херів теж ...

Горожанину 2019-05-21 / 03:35:39
По великому рахунку, Зеленський і його команда- нічого не говорили за всю передвиборну кампанію. Всі, хто за них голосували-проти Порошенка або зі своїми надуманими фантазіями.
А 4000$ звучали саме в компанії Зеленського, а не когось іншого. Вони там навіть неправильно нулі в цифрах порахували.
Та то таке. Я за зміни на краще. І за здоровий розум. В 2024 році зарплата учителям в 4000$ тоже не можлива. Економіка не заробляє. А ніякий олігарх свої гроші не віддасть. Та й не вистачить настільки тисяч вчителів.

Горожанин 2019-05-19 / 22:42:45
До оптиміста (умовного) . А давайте ви і вам подібні перестанете прибріхувати .
Нічого подібного ні Зеленський , а ні члени його команди про зарплату вчителям в 4 000 $ не говорили . Зеленський пртнласив до себе людей які знаються на освіті . На цю зустріч прийшов і таки1 собі Чубатенко , як виявилося позаштатний радник мцністра освіти Лілії Гриневич , от цей радник міністра це і зморозив . І він сказав що не одразу це можливо , а тільки в 2024 році . Але порохоботи це розігнали як саме обіцянку Зеленського , що є неправдою .
І да , Зеленський явно не виглядав з пустиси очима , в його очах був скепсис .
Ютуб на допомогу .

оптиміст, якщо так можна сказати 2019-05-19 / 21:43:03
Довіряти так званим "розслідуванням" на телебаченні не має смислу. Хоча б тому, що вони однобокі. Там завжди критикують конкурента, але скривають прорахунки тих, хто їм платить.
А від Зеленського чекаю. Закінчення війни. Повернення Криму. Високих пенсій пенсіонерам. Зарплат учителям в 4 000$ (це реальні слова його команди перед виборами, де Зеленський з пустими очима кивав в знак згоди). Хороших доріг. Достойного (не на словах) життя. І інших позитивних змін.
За Зеленського я не голосував. Але чекаю (не 5 років, це надто довго). Щоб подивитися на тих, хто голосував за нього.

лемак із долини 2019-05-08 / 13:17:24
горожанине. А чи не здається вам, що "боротьба з корупцією в Україні", нині і в можливому майбутньому, це ніщо інше, як "міжвидова" боротьба. І тоді ви стали всього лиш наївною жертвою олігархічних ручних приводів (телевізійної та іншої пропаганди, масованих інформаційних вкидів), метою якої було прибрати від влади в девчому незручного окремим фінансово-промисловим групам (олігархату, по-простому) Порошенка, який спробував втрутитися, поламати окремі монополії визискування України. І тоді всі останні події слід сприймати як олігархічний переворот, якому так гарно посприяли наші довірливі виборці. Виборці, на яких тепер чекає значно більше визискування та грабунок (заявлене щойно загальне декларування доходів усіх суб'єктів - це ли квіточки, легка артпідготовка до тотального контролю всіляких доходів і надходжень у пересічних українців). Вам тепер про "розкрадання" і розслідування стануть казати трохи менше, а в кишені зазиратимуть частіше. Тобто, виграли виборці Зеленського з тріском, але тріщатиме в них надалі все більше і більше.

Горожанин 2019-05-07 / 14:45:01
Тобто розкрадання а різних сферах економіки , це вкидання " кремля " ??? Не треба на це зважати , бо " гетьман " у вишиванці і гімн співає ??? Забути про розслідування , най крадуть ? ... і це ви називаєте логікою ??? Тому ви з таким тріском і програли ...

Петро Ференцович Генцюр 2019-05-07 / 14:33:56


Коментар видалено. Адмін


галичанин 2019-05-07 / 13:22:04
до поки люди будуть аргументувати фактами типу : "От і тепер в дану секунду іде програма- розслідування на 24- му про чиновників- мільйонерів з Укроборонпрому", доти логіка буде безсила:(

205 2019-05-07 / 11:02:11
Горожанину. Забудьте вже про розслідування, вони тепер нікому стануть не потрібні. Своє вони зробили, дурнів головою до інформаційних вкидів прив'язали, а тепер доста. Спостерігав довго, як на ресурсі день за днем концентрувались інформаційні "жертви" російської дезінформаційної машини, що зуміла нав'язати українському обивателю потібні їм інтелектуальні рамки внутрішньополітичної дискусії. Бо ж конче необхідно було довести, що ворог на Банковій, не в Кремлі. Ось тепер маєте, чого добивалися - буде вам чесна і некорумпована українська влада. Не така "антиукраїнська", як перед цим. Колись КҐБ так само роз'їдало зсередини оунівський рух і щирі "патріоти" непогано до того руйнування приклались. Довго так прикладалися - десятки років у еміграції поміж собою билися, хто з них патріотичніший.

О.Д. 2019-05-07 / 03:41:05
До "Петро Ференцович Генцюр"

З Сергієм Каравашкіним ми поспілкувалися під його перепостом мого запису на його сторінці у ФБ. Аргументів у чоловіка не виявилося, виключно - бажання нав'язати мені те, чого я не писав,не думаю і як не вважаю.

Ви теж з розряду тих, що " чукча нє чітатєль, чукча - пісатєль"? Моє ставлення до Порошенка абсолютно чітко висловлене в тексті вище. Ви спроможні його прочитати? Чи короткий текст державною мовою заскладний для вашого розуміння?

Горожанин 2019-05-06 / 21:46:33
Ні хвилини не жалію що проголосував проти Порошенка .От і тепер в дану секунду іде програма- розслідування на 24- му про чиновників- мільйонерів з Укроборонпрому , які жодного дня не були в бізнесі .Ни кінця ни краю цим розслідуванням ...і це фактично під час війни ....

Петро Ференцович Генцюр 2019-05-06 / 16:47:23
О.Д. Ну, какое же это хамство - по сути и по существу. Видимо, словами вы пользуютесь, чтобы желаемое показать, а отсутствие понимания проблемы спрятать.
Вот вы могли бы возразить Сергею Каравашкину по существу: к примеру, Порошенко - не грабiжник, что при нем Украина приобрела, но не потеряла территории; что кровь украинцев на украинской земле не льется только при порошенко и т.д. по списку. Или не по плодам их судить их нужно?

О.Д. 2019-04-29 / 01:14:42
До "Сергій Каравашкін"

Хоть шо і хамство.

По-перше, почитайте відповідь попередньому коментаторові: ми з вами теж свиней не пасли, щоби ви могли собі дозволити мені "тикати".

По-друге, у записі все пояснено, але, судячи з усього, вашою метою був не зміст написаного, а тявкнути і вкусити мене за п'яти.

Тому прочитайте і спробуйте зрозуміти написане. Задайте питання, якщо рівень розвитку не дозволяє. Я відповім.

Якщо не зрозуміло, поясню, що я не програв. Бо ні Зеленський ні Порошенко не були моїми кандидатами взагалі. Тому вся ця нафантазована вами писанина - від недомислія. І вибудувана на псевдовисновках.

Читайте, словом, повторно, якщо з першого разу зрозуміти не вийшло.

Сергій Каравашкін 2019-04-28 / 16:54:13
І якій же ти вільний, якщо знав про те, що Порошенко грабіжник, що при ньому країна втратила території, що він накинув на неї зашморн, що він безсовісно вивозив сам і кришував своїх друзив, - тим не менш голосував за нього, а потім плачеш, що не з кого вибор робити. І з "активистами" аналогічно. Серед них є ті, хто дійсно державницьки мислить? Тільки і вміют, что пам'тникам бошки зносити. Що вони зробили корисного для країни, що збудували? Чи захистили те, що самі накоїли? Або звільнили те, що втратили? Тільки і чути, що скавчання у бік Росії, та дику злобу на все. Так що не треба тут заливати. Тому і програли, що нікчеми і руйнівники. Іншого за вами не проглядає. Так що сидіть у себе і тихесенько, тихесенько, щоб вас ні чути, ані видно не було, бо за те, що скоїли і відповідальність є, й чимала..

О.Д. 2019-04-28 / 13:09:23
Зеновій, хіба ми разом з вами пасли свиней?
Якщо ви звикли все міряти рівнем прес-конференцій Януквича, то осягнути сказане тут для вас буде справді складно.

Зеновій 2019-04-28 / 10:34:52
Що ти плетеш,це навіть гірший брєд,як прес-конференція Януковича!!!?

Чучундрий 2019-04-27 / 08:41:38
Соглашусь с автором статьи - Зеленский от Порошенко ничем особенным не отличается, как говорится "те же яйца, только в профиль". У него даже "программа" базируется на тех же самых китах. И те, кто так горячо орал "Главное скинуть Порошенко", через пару лет будут вдохновенно скакать с криками "Хто завгодно, аби не Зеленский" забывая, что это именно благодаря им Зеленский пришёл к власти.

О.Д. 2019-04-26 / 08:30:50
Ага, це прокукарікали початок вашого кінця )

3456 2019-04-26 / 08:18:35
Закукарекали бэндеры, это начало.... На холодец!!!

6839 2019-04-25 / 11:59:24
Ну, ось. Свіжа така новина: три депутати Балоги сімейним консенсусом не проголосували за Закон про забезпечення функціонування української мови як державної (№5670-д). Показова поведінка народних обранців. З ними це не вперше.